Yagmuracar0509 Ryhnmhmtuna bende onu duydum da yeliz hanımda iyi dediler onun için bide onu deneyim dedim 11.10 da
Ryhnmhmtuna Yagmuracar0509 inşallah memnun kalırız ya bilgi alamayınca insan kötğ hissediyo benm de 10.10 da 😁
Izraka Yagmuracar0509 Yeliz çolakoğlu mu dediğiniz . Ben Şereflikoçhisardayım haftalık değişiyor doktorlar smear testimi yaptı çok iyi bi dr özeldeymişim hissi verdi anlattı tek tek keşke her dr onun gibi olsa
Yagmuracar0509 Izraka ben doktorumdan cok memnunum ama birde yeliz hanıma gidiyim dedim deniycem bakalım bilgi için teşekkürler
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 valla çok kişi iyi diyo ona ya memnun kalırsın inlallah. Ben kilosunu boyunu falan çok merak ediyorum mesela inşallah sorunca en azından söylerler arkadaşım bebeğin kilosunu bile bilmeden doğuma gitmişti orda nasip işte
Ryhnmhmtuna Annekuzusu_0 canım gittim bugün doktora burak elmas yoktu covid olmuş o yüzden necati hocaya muayene oldum gayet iyi biriydi samimi ters değil kilosunu söylemedi ben sordum öyle söyledi foto verdi güzel bi poz yakaladım dedi güldü falan 🙂