BuFi2012 sedo112 canım ozaman bol bol hurma ye sıcak duş al sıcak suya otur bari 😔😔 inşaAllah açılman olur hemen ya çömel kalk
sedo112 BuFi2012 canım yapmadığım şey kalmadı benim çatıma bakılmadı acaba diyorum çatım mı dar sezeryan olmasın sonum devlete gidiyorum suan asistanlar bakıyor onlarda yorum yapmıyor
Unzile35 sedo112 çömel Canım bol bol 40 saat süren de oluyor 8 saat de merdiven in çık çömel bunlar hızlandırır sancın gelince secde pozisyonu alabilirsin
sedo112 Unzile35 koltuğa ellerimi koyup dizlerimin üstünde duruyorum öyle hafif geçiyor ama süreç çok uzadı sancı aralarında uyuyorum resmen okadar uykusuzum
Carsaflianne sedo112 dun aksamda ben aynisini yasadim o kadar sancim oldu ki belim kasiklarim agri yakiyodu resmen ama nisan yada su gelmedigi icin gitmedim hastaneye bugun de agri falan olmadi 37+4 haftaligim
sedo112 Carsaflianne dinlenmeyle gectiyse yalancı sancıdır canım benimde 37+4 de nişan gelmişti şimdi 39 oldum işte sabah bidaha geldi mesela nişan ve benim sancılarım kesilmiyor ama şeninde yaklaşmıştır canım büyük ihtimal
sedo112 Seym34 açılmayı bilmem ama sancıları tetikliyor kesinlikle canım ama benim açılmam olmuyor işte o kadar sancıya rağmen :( inşallah sanafaydası olur
BuFi2012 sedo112 ee senin sancın var nıye bakmıyolarki çatına. Hiçmi bakılmadı? Belki dar belki çocuk çıkamicak sezeryan olcak. Bu devlet hastanelerininde şu huyundan nefret edıyorum takip sıfır
Unzile35 sedo112 uyuyabilirsen uyu canım dinlen biraz uyku da açılmalı hızlandırır stres yaptığın İçin ilerlemiyor
58Vildan sedo112 canım sıcak suya otur yada sıcak du torbası koy vajinana bide pekvik masajı yaparsan etki eder bol bol çömelme haraketi yap hayırlıyla kolayca bebeğini kucağına alırsın inşallah 💕
sedo112 BuFi2012 bişey soramıyorum ki ebeler geliyor geliyor açıklık aynı diyor bide canım çok yandı artık sürekli eve kaçıyorum normal doğum taraftarıyım zaten ama ne bileyim çok yoruldum ya
58Vildan sedo112 canım naptın bugün senden esinlendim çörek otu yağı içtim bi güzel temizlik yaptım sonuç nişanım geldi çok heyecanlıyım sende durumlar ne?
BuFi2012 sedo112 alttan baktılarmı yani canım ? Baktılarsa ozaman müsaittir demekki ama gelde ağızlarından laf al. Cımbızla değil kerpetenle bile alamıyosun
sedo112 Saadetdemirkan bugün benimde hiç yok 2 gündür deligibi sancı çeken ben değildim sanki hiç birşey anlamadım ben