sedo112 Saadetdemirkan bugün benimde hiç yok 2 gündür deligibi sancı çeken ben değildim sanki hiç birşey anlamadım ben
Edirefp sedo112 evde çekebildiğiniz kadar çekin suyunuz gelirse hemen gidin. Evde başladı 2,5 saat sonra hastaneye gittim 7 cm açılmam vardı hemen Doğuma aldılar. Sizinde büyük ihtimalle Doğum sancısı gibi
Baharr23 Sancının tarifini yapabilir misiniz nasıl bişey nasıl anlayabilirim 38+4 haftayım bende artık doğurmak istiyorum ama ne sancı ne açılma ne nişan ne su hiç birşey yok çok sıkıldım korkular da cabası ilk gebelik tecrübem de sıfır annem 4 doğum yapmasına rağmen ne diyorsam olur olur öyle ağrılar deyip duruyor daha çok sıkılıyorum 😢😢
sedo112 Baharr23 valla bende tam olarak yaşamadım aslında hala doğurmadım çünkü canım ama en önemli özelliği düzenli gelmesiymiş benim iki gün düzenli ve artarak geldi bugün kesildi şaka gibi belimde sabit bi ağrı oldu aralıklı bir şekilde karnıma yayıldı kasıklarıma indi ağrı
58Vildan sedo112 canım naptın bugün senden esinlendim çörek otu yağı içtim bi güzel temizlik yaptım sonuç nişanım geldi çok heyecanlıyım sende durumlar ne?
Ozlemmmmm 58Vildan o corek otu yagimiydi? Ben direk corek otu yutuluyor saniyodum iki sabahtir ac karnina yutuyorum
sedo112 58Vildan ah canım çörek otuna devam ediyorum 2 gündür düzenli sancı cekiyodum hatta dünden beri nişan geliyor ama bugün sancılarım gitti resmen stres yaptım ondan mı valla çözemedim bende
58Vildan Ozlemmmmm yağı canım onun otuda mı var 😳 ben sabah aç karnına bi tatlı kaşığı içtim 5 gibi tekrar içtim ondan mı bilmiyorum çörek otu yağı fazlaca kasılmalara neden oluyormuş ama
58Vildan Seym34 nişanım geldi canım hafif hafif sancım olmaya başladı bide tarçın çayı yapıcam birazdan bakalım inşallah etki eder
sedo112 Seym34 canım çubuk tarçını çaydanlıkta demle sonra içinden çıkar çok acımasın o şekilde içebilirsin
58Vildan sedo112 stres yapmamak önemliymiş canım ya keşke suni sancıyla falan destekleselerdi neyse bakalım vardır onunda bi bakti zamanı