ElifGuven sedo112 ayıptır sorması ilşkide sperm içine mi geldi sperm kasılmaları ve açılmayı yapar da öbür türlü ilişkinin pek faydası olmaz çünkü
sedo112 Ozlemmmmm gittim canım dogum başlamış sancılar düzenli eve geldim ama açılman hemen ilerlemez senin dediler evde çek dediler hal sancı çekiyorum
sedo112 BuFi2012 gittim canım düzenli sancılar çıktı ama açılmam hemen olmaz dediler eve geldim sabahtan beri cekiyorum hala
sedo112 Unzile35 yok canım nerde sancı çekmekten bi hal oldum ama bu açılma olmaması beni öldürdü çok yorgun düştüm ilk doğum da genelde açılma bu kadar sürer mi ya
Saadetdemirkan sedo112 yaa benimde dün aynı şeyler oldu bütün gece sanci geldi gitti ama sabah sanci kesildi tık yok senle günümüzde aynı canım 😊 noldu sende sonuç doğum oldumu merak ettim
sedo112 Saadetdemirkan canım henüz ol almadı sancılarım düzenli ama açılma ilerlemiyor :( ebelerde hemen açılman olmaz dediler sürer daha dediler ama. Ben çok yoruldum
BuFi2012 sedo112 canım ozaman bol bol hurma ye sıcak duş al sıcak suya otur bari 😔😔 inşaAllah açılman olur hemen ya çömel kalk
Unzile35 sedo112 çömel Canım bol bol 40 saat süren de oluyor 8 saat de merdiven in çık çömel bunlar hızlandırır sancın gelince secde pozisyonu alabilirsin
Saadetdemirkan sedo112 yaa kıyamam allah kolaylik versin canım ben gitmedim hastaneye ya şuan hafiften var sancim ama çok az geliyor bana
sedo112 Deletedmom397 2 cm di dün gittiğimde 2,5-3 cm dediler sabahtan beri sancıları çekiyorum artmadı
sedo112 Bu arada Meryem Ana Otu vardı onuda suya koydum duamıda okudum üç dört yudum da içtim inş faydası olur
Seym34 sedo112 allah kolaylık versin cnm kaç haftalıksın ben suan günümü doldurmama 1 gün kaldı akşam bende ilişkiyi denicem 1 cm açılma vardı daha da gitmedim bütün ihtimal yarın gidicem hastaneye inşallah açılmaya yarar ilişki
sedo112 Seym34 açılmayı bilmem ama sancıları tetikliyor kesinlikle canım ama benim açılmam olmuyor işte o kadar sancıya rağmen :( inşallah sanafaydası olur