Cgdm-altnkr Ebeanne97 bana kız ihtimali vermedi de sadece erkek kesin dedi. Bende biraz kızdan yanayım 🤗 saglıklı olsun tabi de kız olsaydı iyi olurdu 😀
Ruyahilal Erkek diyip sonradan kız olduğu ortaya çıkan çok olmuş. Ama tam tersi oldu mu? 12. Haftamda doktorum %95 kız olduğunu söyledi. Biz kendimizi çok alıştırdık ama değişme ihtimali var mıdır ona göre temkinli olalım 😊
Ebeanne97 Bebegimvebennnnn degisen varmis ya bende arastirmalarimda gordum en net 16 sonrasinda çıkıyormuş 🙈
Esraengin06 Benim başıma geldi canım doktorum kız benzoyo dedi 2 hafta sonra gittim erkek dedi 13 haftada net olmuyo
Ebeanne97 Canefzaaaaa ya bende umitlenmek istemedimm net degil diye bana yuzde 70 dedi ama degisebilir dedi net demedi
Ebeanne97 3mlek2bebkannesi doktorum da net degildi ben emin olamadimm degisende cok olmuş baksaniz ya saglikli olsundaa🙈
3mlek2bebkannesi Ebeanne97 yüzde verdiyse değişebilir o zamn bizim doktor net olarak erkek dedi al burda bak der gibi pozisyon almış demişti 😂
Melekk32 Ebeanne97 bende 16 haftada erkek dedi iki hafta sonra gittim doktorum yokmuş başka doktora muayene oldum kız dedi bı hafta sonra tekrar gittim erkek dendi değişebilir bence