mtl3005 anonymous Yaa deme ben kesin mi diye sordum doktora kesin dedi ama pipi falan göstermedi bende bişey göremedim 🤨
Ebeanne97 mtl3005 degisebiliyor ya pipi olarak gosterdigi yer kizda dudaklari sis oldugunda ayni sislik olabiliyor baktiginda ikiside ayni duruyor ama 18 haftaliksan bence dogrudur cinsel organlar gelismis oluyor cunku
Ebeanne97 anonymous hurafe deniyor ama acaba mi diyorsun benim gebeligim bastan beri cok zor geciyor saglikli olsundaa en onemlisi o merak etmedende duramiyorsun banada gosterdi cinsel organini ama dudak falan olup sonradan inebiliyor diye guvenemedim 😊
Zehraok Ebeanne97 bbenim ilk doktorum 10 haftalıkken kıza benzettim dedi ve başka doktora gittim 12 haftalikta gittim tabi erkek dedi ve inanmıyorsan. Resmini çekeyim dedi bacak arasında pipisini çekti kessin söyledi ilk doktorum sallamış dedi ve 14 haftalıkken tekrar eski doktoruma gittim tahmindaa bulundukmuu bebeğin hakkında bende bilerrek hayr dedim ne diyecek bu sefer diye erkeğe benzettim dedi ve öksürük ve enfeksiyon fazlalaştı bende 15 haftalikta eşimin clistigi arkadaşının Hastanesi’ne götürdü orda doktor var çok iyi dedi ona görün dedi kırmak istemedim işime gelir üç doktorda bakalım aynı cinsiyeti soylicekmi diye gittiğimde evet erkek cnm pipisidee görünce dedi değişimi bilemedim tabikide https://imgyukle.com/i/oqDlnp
Zehra-46 Ebeanne97 12. Haftada erkege benziyor biraz ama daha belli olmaz dedi 16 da resmen kız olduğunu söyledi inanamayip 17 de tekrar gittim baktırdım yine kız dedi değişmediyse hala kız 😂🤷
Ebeanne97 Zehra-46 banada 11 haftalikken kiz gibi demisti baska bir doktor sonra 13 haftalikken erkek dedi bende guvenemedim saglikli olsunda en onemlisi o 😍
RefBrs Ebeanne97 merhaba bana da 12. Haftada doktor erkek gibi dedi çıkıntı var dedi 16 da gittiğimde çok net şekilde bende gördüm erkek olduğu kesinleşti biraz doktor tecrübesi ile alakalı sanırım hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
Zeynosunannesii RefBrs tecrübeyle de ilgili olduğunu sanmıyorum benimki emekli kadın doğumcuydu isim yapmis bı doktordu şehirde ona rağmen 12de erkek görüyorum ama bu haftalar yanıltir dedi dediği gibide yanildik 15+3te kız dedi başka bı doktor 😀
Askpare Ebeanne97 benimde 13 ken ikili testte erkek dedi sonra 20 li haftalardada erkek diyince alışveriş yptm valla 😹
RefBrs Zeynosunannesii 12. Hafta erken evet ben ileri haftada yanlışlık oldu diye anlamışım. Olsun hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
biroglanannesii Ebeanne97 Ben 11. Haftam yeni bittiğinde oğlum olacağını öğrenmiştim. Şu an 35. Haftadayım değişmedi :)
Cgdm-altnkr anonymous Yaaa bende pipi resmi var 13 hafta da söyledi. Hatta %100 erkek dedi. Değişir mi ki ya ümitlensem mi 😀