anonymous mammaaa33 https://resimyukle.io/r/dmCgKkFZvB şu ortadaki çıkıntıyı pipi diye gösterdi sonra zamanla indi orası 😄
mammaaa33 anonymous benim tartışmalara bakarsanız ben de bir foto attım erkek dediler ona çok benziyor yakınlsştırılmış hali gibi sanki 😂 bana kesin erkek O da pipi demişti
ftmnr_ Ebeanne97 canım benim 11 buçukda kız olduğunu tahmin ediyorum dedi. 16da kesin kız dedi. Erkek daha bellidir değişmez diye düşünüyorum ☺️ ama değişenler de var mıymış varmış 🤭
Gamzeyasarr Ebeanne97 bana 13 hafta da devlet hastanesi erkeğe benziyor dedi 16 hafta da kız olduğunu öğrendik 🙈
Miniklimonum Ebeanne97 bende çok çok erken öğrendim hatta senin haftandan önce kordon değilse eğer erkek görüyorum dedi sonra netleşti fakat değişen çok gördüm hatta burda bir yazı okudum doğuma kadar kız diyorlar doğumda erkek oluyor pembe battaniyeye oglumu sardık yazmıştı herşey olabilir yani kuzum 😀😀😀
Ebeanne97 Miniklimonum ahh deseniz yaaa doguma kadar neler oluyorr 😊😊 bende ebeyim banada denk gelmistii 🤗🤗
zeynepp1 Ebeanne97 12 de erkeğe benzyor bir aya netleşir dedi 16 kesin erkek dedi 23 de gittim tekrar sordum başka bir doktora oda kesn erkek dedi Kızımdada erkeğe benzyor denildi 20 de kız olduğu ortaya çıktı🤭
Meltmmm Ebeanne97 benimde öyle oldu 12+5de erkek gibi dendi 16. Haftada kiz olduğunu öğrendik o haftalarda söyleneni bence cok ciddiye almayın.Erkek deniyorsa degismez deniyor oyle bir şey yok 😊
Haticesen_ Ebeanne97 benim ikili tarama testi yaptırırken 11+3dü doktor o zaman erkek gibi duruyor dedi iki hafta sonra kendi doktorum da aynı şekilde erkeğe benziyor dedi bir hafta sonra gittim net olarak erkekti hiç değişmedi Hatta en son detaylı ultrasona girdiğimde doktora sordum kesin erkek demi diye orda da kesin olarak erkekti
Tubakay Benim de 12 haftalıkken büyük ihtimalle erkek ama yanilabiliriz küçük dedi,14 te tekrar baktı aynı doktorum kesin erkek dedi😊16 da ben sordum aynı dedi 21 de ayrıntılı doktoru da gösterdi 😊sağlıklı sıhhatli olsunlar da inşallah 🤲
Hatice1302 Ben 13 yada 14 haftayken kiza benzettim dedi doktorum suan 18 haftadayim iki gün önce gittim yine kiza benzetti bilmiyorum değişir mi ilk gebeligimde ikili test zamani erkek demisti ve saglikli bi oglum oldu cok sukur insallah bu bebisimi de sağlıkla alirim kucagima 🤰🏼👼❤🙏
Mihraaksa-nin-annesi Ebeanne97 12 +4 te erkege benzediğini siylediler ama daha küçük biraz daha büyüsün öyle bakiyim demişti sonra 16 haftalik olduk başka bi doktora gittim orda iki defa gostermeyip sonra kendini gösteren bir kızımın olacağını öğrendim🥰🥰 cinsiyet hala kız değişmez bu saaten sonra
Ebeanne97 Mihraaksa-nin-annesi benimde ikili testte kız gibi demisti ikili testimin sonucu icin gittim o zaman erkek gibi dedi ama degisebiliyor yuzde 70 dedi 8 inde kontrolum var ama degisirmi diye dusunuyorum