Sibelganici hamilelikte hiç kusma problemi yaşamadığım için her şeyi yedim başından beri hep özenerek hazırladım, iştah da olunca 🥲 Sabah kahvaltısında kendime bir tabak hazırlarim. Tabağın içinde herseyden azar azar olur. Kibrit kutusundan küçük peynir, 1 yeşil 1 siyah zeytin, 2 ceviz içi,1 Haşlanmış yumurta(bazen yulafli omlet), biraz göbek marul, yarımşar salatalık ve domates ve havuç ve kapya biber dilimleri, bal, 3-4 dilim elma. 1 er kaşık tahin-pekmez karışımı. Ekmeksiz yerim. Birtek haftasonu kahvaltılarında ekmek yerim bir miktar. Patates kızartması da canim isterse yapar yerim. Yanında 1-2 bardak çay. Öğlen ayrica yemek yemem. Dünden kalan yemek olursa ısıtır yerim. Meyve çok yiyorum aralarda. Kuruyemiş, kefir,maden suyu, süt, dut kurusu evde bulundukca yerim aralarda. Akşam yemeğinde et, tavuk,yeşil fasulye,bakliyatlar, sebze, pilav olarak daha çok bulgur pilavı yerim. Yemek ayırt etmem her şeyi yerim. Pırasa bile bayilarak yediğim bir şey 😋 Yemeği ekmeksiz yeriz . Yanında mutlaka yoğurt, cacık ayran vs olur. Ayrıca yanına mutlaka üzümlü kayısı kompostosu içerim her gün. Bittikçe yaptığım tek şey evde. Akşam 2 bardak daha çay içerim. Kahve çok tercih etmiyorum, hamilelikte en fazla 3-4 kez icmisimdir. Çay yanında varsa kuruyemiş , kabak çekirdeği veya 1 tane çikolata, ya da kendi yaptığım tatlidan mutlaka yerim. Çayı boş içmem. Gece yatınca da uykuya dalmam kolay olsun diye 1 kase yoğurt, içine 2-3 kaşık doğranmış nar koyup yerim. 31. Haftadayim. 57 den 65 kiloya ulaşmışim. Ama çok gösterdiğimi düşünmüyorum. Malum bu kilolarin hepsi bizim değil.