Sibelganici Ben hamileligimi öğreneli 10 gün falan oldu o günden beri ogunlerime kahvaltıyı ekledim. Normalde ilk öğünüm akşam 6 gibi akşam yemeği oluyordu. Şimdi öğlene doğru kahvaltıda 1 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, kasar, kuru domates, bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Aralarda çok acikirsam çorba içiyorum çok acikmazsam ayva, ceviz, fındık fıstık, bitter çikolata gibi şeylerden birini yiyiyorum ya da kan şekerim düşmüşse şekersiz karadut özünü suyla seyreltip içiyorum. Karadut özü şekeri düşürmeye de yardımcı oluyor ve benim yıllardır insülin direncim yüksek. Doktor da diyet önerdi ve pilav, makarna, beyaz ekmek, tatlı önceden de yemezdim şimdi de yemiyorum. Akşam yemeğinde çorba, ana yemek, salata, yoğurt yiyiyorum. Meyve yiyebilen biri değildim şimdi akşamları eşimle güzel bir meyve tabağı yapıyoruz ayva sevdiğim için ayva yerken arada bir iki dilim portakal atıyorum ağzıma. Her gün bir tane maden suyu içmeye çalışıyorum magnezyum almak için. Magnezyum hamilelikte bacak ağrılarına falan iyi geliyor ve bende hamile kalmadan önce de magnezyum eksikliği vardı. Domates salatalık mevsimi değil diye son günlerde almadım. Tavuk çok severim onu da bıraktım organik bulucam. Kısacası bunlara dikkat etmeye çalışıyorum, en büyük degisiklik kahvaltı oldu