• Doğum
  • Temmuz da doğum yapıcak annişler ♥️

@nmtock41 ben alamıyorum malesef devlet Hastanesi’ne gidiyorum randevular doldu diyor başka hastane arıyorum şuan özele gidecek durumumda yok malesef

3mlkannesi devlet hastanesini 4 den sonra arayın illaki verilir bi gün , biz özel de başladık tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanıyorum inşallah sizde bulursunuz 20 . haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum

@nmtock41 başka hastaneyi aradım önce normal muayene sirasi alıp muayene olun sonra hastaneden alabilirseniz randevu alın dediler randevu aldım muayene için bakalım inşallah gittiğimde verirler randevu

17 temmuz gösteriyor ama sezaryan olacagım için erken olur herhalde

3mlkannesi devlete randevu almak zor ben renkli ultrason için alıcaktım alamadım bir türlü şimdi özelde 500 TL yapıcaz

aysunkale 13+1 haftalık hamileyim doğum 31 temmuz gösteriyor ama erken de olabilir diye düşünüyorum 🙈😇

aysunkale ayni gun resmennn 🥰😂😂 bizimde temmuzun ilk haftasi ama 2. Sezeryan ne olur bilemem

aysunkale aa ne kadr guzl bizde 17+2 ayni zamana denk geliyoruz sezryan mi normal mi acaba aklinizdaki