Temmuz da doğum yapıcak annişler ♥️
nmtock41 cinsiyeti ogrenmedik henüz o yüzden bir şey almadım 🤲🏻🤍 Ama annem nevrisim takımı sade yorgan almış bide kendi kafasına göre örüyor biseyler sağolsun 🥰❤️
Gamze46 Amin amin İnşaAllah canım benim 🤲
@nmtock41 ben alamıyorum malesef devlet Hastanesi’ne gidiyorum randevular doldu diyor başka hastane arıyorum şuan özele gidecek durumumda yok malesef
aysunkale bende 15+1 16 temmuz gözüküyor normal olduğu için tam belli değil 🤗
3mlkannesi devlet hastanesini 4 den sonra arayın illaki verilir bi gün , biz özel de başladık tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanıyorum inşallah sizde bulursunuz 20 . haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum
Renginveannesi_ ben de yavaştan başlıyayım birikince ödemesi zor oluyor sonra :)
@nmtock41 başka hastaneyi aradım önce normal muayene sirasi alıp muayene olun sonra hastaneden alabilirseniz randevu alın dediler randevu aldım muayene için bakalım inşallah gittiğimde verirler randevu
17 temmuz gösteriyor ama sezaryan olacagım için erken olur herhalde
aysunkale 13+4 Temmuz sonu inşallah 🥰
3mlkannesi inşallah 🙏🏼
3mlkannesi devlete randevu almak zor ben renkli ultrason için alıcaktım alamadım bir türlü şimdi özelde 500 TL yapıcaz
@aysunkale biliyorum canım çok zor ama malesef özele gidecek durumum yok 😔
3mlkannesi Rabbim yardım etsin canım inşallah bulursun hemen randevu 🌺
aysunkale 13+1 haftalık hamileyim doğum 31 temmuz gösteriyor ama erken de olabilir diye düşünüyorum 🙈😇
Deletedmom2265 benimde 19 Temmuz doğumum olacak inşallah 🙏
aysunkale ayni gun resmennn 🥰😂😂 bizimde temmuzun ilk haftasi ama 2. Sezeryan ne olur bilemem