Serap_35 Ecemayrn 7+5 ten selamlar berbat durumdayım kendi evimi komple soğuttuğu için babaevinde geçiricem herhalde 3 ay bitesiye kadar çok zor ya riskli gebe de olunca ekstra korkular var 5+5 te kalp atışını duyduk ikizdi benim Teke düştü
Merii2704 9.haftadayız 8+1 de gümbür gümbür duyduk kalp atışını ilk haftadan biliyorum ve aşırı bulantım koku hassasiyetim var asla yemek yapamıyo ve yiyemiyorum 🥴 rabbim herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🤲🏻
Merii2704 Askiletotomsu evet çok kötü bir durum bu bişey yiyemiyor insan mide ve ağızda değişik bir tad oluşuyor
Mooomyyy Kubranur11 bizim de 4+4 3 haftalıkken doktora gitmiştim fakat kesem görünmüştü şimdi 5 hafta olmasını bekliyorum gitmek için hayırlısı olsun🙏🏻🤍👼
Kubranur11 Mooomyyy ben daha hic gitmedim haftaya sali gidcm kese gorunurde insallh kalp atisinida duyariz insallh gitmisken ☺️☺️
Sahra2019 yagmur50 6 Ecemayrn 6 haftalikim henüz kalp atışını duymadım nasıp olursa cumartesi günü duyacağım.henuz pek as etmiyorum ama çok sık acıkıyorum
yagmur50 melike2949 benim karından duyulmadı rahim şeklinden kaynaklı dedi doktorum ve alttan bi alet ile bakıldı başta çok korktum acılı birşey sandım hiç acımıyor umarım karından duyarsınız gerek kalmaz
0108Bir_Prens_Annesi 14+3 olduk kalp atışını duydum çok şükür herşey yolunda😊Kasık ağrılarım dışında hiçbir sıkıntım yok
Brsn061 Ecemayrn Benim daha bugün 1aylık oldu. Kasık ağrısı, mide bulantısı, mide yanması ve ağız kuruluğu gibi şikayetlerim oluyor.
Semaan UrazKutay_Mom bende aynı şikayetleri yapıyorm yaa doktor şurup verdi ama bi işe yaramıyor ağzımda naneli sakız ağzımda kötü tat var diye şeker öyle geziyorum ya 12 haftaya yeni girdim bakalım ne zaman düzelir yemekler hep dokunuyor mideme
Nagihan3701 Burc35 bende 4+5 im cumartesi kese gördük.beta HCG 3000 di doktorum Pazartesi tekrar beta baktır dedi 3700 çıkmış çok düşük sağlıklı bir geleblik olmayabilir dedi yarın tekrar verc beta bu durumla karşılaşan var mı
Burc35 Nagihan3701 içinizi ferah tutun inşallah artmıştır aynı merkez de mi verdiniz kan tahlinini oda etkileyebilir
Sevim68 Ecemayrn merhaba 9+2 olduk çok şükür . Vajınal yoldan 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk çok şükür 🤲🏻 Rabbım hepımıze sağlıklı bır sekılde kucağımıza almayı nasıp etsın 🤲🏻😍
Sahra2019 Sibel2603 bende de hiç kasık ağrısı yok 6+1gunlugum aş ermeden yok sadece sık sık yemek yiyorum