Byzaerdgn 9+3 bizde 😍6+5 de kalp atışı duyduk, benimde kanama ve lekelenme olduğundan haftada bir iğne oldum ve progestan kullanıyorum ve bol bol dinleniyorum.Herkes sağlıkla kucağına alsın evladını inşau 🤲
yagmur50 Cansuu22 alttan bi cihaz ile bakıyorlar İnternete yazdığınız zaman çıkıyor vajinal ultrason aleti
Lavin_26gul Beybiannesi yok canım fitil değil hap yazdı yorumun içşn çok teşekkür ederim inş biran önce kalp atışını duyarım da için rahatlar 🙏
rozelincoskun_2 6+1 haftalık hamileyim bulantim cok yemek kokusundan bile tiksiniyorum yemek yapamıyorum iştahım hic yok rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah anne olmayı 🤲🤲 hamile annislere rabbim güç versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
fidanhesenzade20 Ecemayrn 8 Ecemayrn Merhaba 8+0 oldum mide bulantısı falan yok ama iştahsızım. Kalp atışını bu hafta duyacağım inşallah 🤗. Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
iscansedaomer Ecemayrn 9+1 6. Ve 7. Haftalarda duydum kalp atışını huzur verici bir duygu rabbim nasip etsin herkese 🤲🏻🥰
Burc35 Nagihan3701 içinizi ferah tutun inşallah artmıştır aynı merkez de mi verdiniz kan tahlinini oda etkileyebilir
Nagihan3701 Burc35 Evet aynı anda verdim.adetime 3 gün kala verdim bı iere 33 çıktı iki gün sonra verdim 99 çıktı bir hafta sonra 650 çıktı bir hafta daha sonra doktora gittim 3000 çıktı iki gün sonrada 3780 çıktı doktor sağlıklı gebelik olmayabilir dedi
Ecemayrn Bkrts_irem6513 hayır göremedik maalesef yolk sacı göründü sadece haftaya gidecem hem bebeği görmek hem kalp atışlarını duymak için inşallah duyarız 🙏
Because Ecemayrn aynıyız canım bizde 7 haftalığız 🙈çok şükür 5 buçuk haftalıkken vajinal ultrason da kalp atışlarını duyduk 🥰
Ecemayrn Because ne mutlu☺️ bende ptesi gidecem duyarım inşallah 🙏 evet aramızda 2gün varmış 😂ne gibi belirtiler var bende bugün biraz sancı oldu kasıklarda
Ecemayrn Nurerdogann kimisinde görünüyor ama kimisinde görünmüyor bende de görünmedi çok minik daha dedi doktor sadece yolk sacı gördük