Ecemayrn dnz-d Bunlar çoğu hamilenşn yaşadığı şeyler 12.haftada son buluyormuş yeterki bebişler sağlıklı olsun öyle düşün 🥰
Nurerdogann Ecemayrn Bizde bugün 6+1 olduk ilk kontrole 5+4 de gitmiştim kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti birde keseyi gördük ama bebeği göremedik 5+4 de bebek görünür mü :)
Ecemayrn Nurerdogann kimisinde görünüyor ama kimisinde görünmüyor bende de görünmedi çok minik daha dedi doktor sadece yolk sacı gördük
Zuhalsebu Nurerdogann biz de 5+4te gittik 5 gün geriliğimiz varmış 4+6 dedi doktor keseyi gördük bebeği görmedik henüz
180720 Ecemayrn bizde bugün 7+0 olduk. İnanılmaz bi mide bulantısı vardı 4 gündür bugün biraz iyiyim henüz kalp atışı duymadık cumartesi duyacağız inşallah 😊
Elif51 Ecemayrn benim 5+2 günlük kalp atışı için pazar günü gideceğiz kesesini gördük şükürler olsun ☺️
Sema15 Cemre995 ben sorduğumda neden daha göremedik vs diye doktora geç döllenme olabilir dedi size böyle bir şey söylendi mi
Cemre995 Sema15 canım geç döllenme olsa bile en fazla 6. Haftada görmemiz gerekirdi dedi radyoloji de aynı şeyi söyledi inşallah siz hayırlı haberler alabilirsiniz siz kaç haftalıktınız
Nihalilhann Benim de 5+2 olduk kızlar kese için henüz gitmedik doktora tekrar kan verip değerse göre gitmeyi düşünüyoruz 🥰