Tgceetali_08 Satubal Minel ismide çok güzel Anlamı yok nas süresinde geçiyo ama anlamsız dek dak mek mak gibi ek anlamına geliyomuş çok araştırdım o yüzden vazgeçmiştim bu isimden
EsilaMiracAyazEren_Moms Satubal Benim bi kızım var adı Esila. Ama bi kızım daha olsa ismini kesin Belinay koyardım
Minigin_annesi0 Cocolingo Benimde eşim Zeynep istiyor 😂 yanına hiç isim bulamadım ama yinede gönlümden geçen ismi Nefesi koycaz yanına ben tek başına Nefes koymak istiyodum
Kubrakatmerozkan Cocolingo Benim eşimde Zeynep dedi başka bir şey demedi 🙄 bende Ahsen ekledim ama tek Zeynep kalsa mı iki isim mi olsa çok gel gitteyim
canbabacan Kubrakatmerozkan benim kızımın adı Zeynep ikra ama ikrayı kullanan yok zeynep olacaksa tek daha iyi bence
Adaaaaaa Tgceetali_08 ben de Zeynep alya istiyordum ama tanıdığım herkes alyadan vazgeçirdi çocuk adıyla yaşarmış ve tanınan tüm alyalar huzursuz çocuklar oluyormuş ben de Zeynep ada koyacağım inşallah
GamzeMikail Gülce, Mira, Ayza, Efruz, Kumsal, Bade bunlar güzeller… ama eşim ile ortak kararımız Talya oldu🙏🏻
Zehra-46 Önce gülce ismine çok takılmıştık ama şuan kararlaştırdık Azra Deniz olacak inallah değişmez bidaha 😂🤷