Mrvnehir208 DuyguEcrin ecrin isminin Allahın hediyesi dışındaki anlamını biliyor musunuz. Benim kızımın adi da ecrin niye bu ismi koydun nasil kıydın çocuğuna diyorlar deli oluyorum . Simdi 18 haftalik kızımı bekliyorum onunda adi merve nehir olcak insallah
canbabacan Kubrakatmerozkan benim kızımın adı Zeynep ikra ama ikrayı kullanan yok zeynep olacaksa tek daha iyi bence
Gingerlove İsimleringerçekanlamları diye bir Instagram sayfası var oraya bakmanızı tavsiye ederim çoğu internetten bakılan anlam yanlış ankadaşlar maalesef. Bir şeyi araştırırken kaynağın doğruluğundan emin olmak gerek. Ben araştırdım o safyadakiler doğru bakmak isterseniz.
Binnur81 B_aysgl aynn bnm de ya 3 gebeliğim 2 oğlum War bu kız ama sanki ilk we zor yani ağrılar kramplar bulantılar çok tuhafti
B_aysgl Binnur81 inşallah öyledir belli ediyor kız daha zor oluyor bizim az kaldı 33 haftaya girdik. Allah hepimizin bebeklerini kucaklarına almayi nasip etsin inşallah ❤️
ElifyV Daha cinsiyetimiz Belli değil ama kızım olursa Eylül defne ve elif isimlerini çok beğeniyorum ama ben AHSEN koyarım çok hoşuma gidiyor :)
btlayz Satubal 38 haftalık olduk 26 da karar verdik kız ismi zormuş gerçekten oğlum var hiç bu kadar zorlanmamiştım Allah izin verirse İnci Su🌸 olucak yarın kavuşucam kızıma 🙏🏻🙏🏻🥰🥰
___Havva27 Satubal Sare Zümra, Eylül bade, Zeynep Alya, afranur, bu tarz isimlr hoş geliyor kulağa özellikle afranur kolay kolay kimse koymaz anlamı ise çok hoş..
Evlatask-57 Ryhnmhmtuna 😀 çok sakin diyemem baya hareketliydi hep çabuk sıkılan,yeri de duramayan bı kızım oldu hep.
Reznbzkrt Satubal Satubal İnşallah simra liya koycam bende 25. Haftamızdayız Zühre ismi de hoşuma gidiyor 😍😍
Sdka21- Menal ayla düşünüyoruz biz zor kavuştuk eşimle menal ise. Osmanlıca da muradına ermek kavuşmak demek inşallah kız olursa bunu düşünüyoruz 🤩🤩
Karadenizli_ Satubal bütün yorumlara baktım bi tane DURU ismi görmedim. allah nasip ederse bizde DURU koymak istiyoruz. ismi gibi kendi de temiz pak duru olsun. 🤗🌸
gizemylmz01 Karadenizli_ ay duru bende koymak istiyordum görümcem tabi hemen benden önce koydu kızımın adını duru koyacam demiştim benden önce doğurup koydu 😂😂