ElifKucak Hafsa mina , berra , ayşe hüma , zeynep erva , ecrin duru bnm beğendiğimm isimler şuan bi kızım var adı kıymet hira ikincide kız onunda adını aysima koyucaz rabbim nasip ederse ☺️🥰
Maviko mavi18_ mavi miii o ne öyleee diyolar mı sizede 😒😒 kimin ağzının üstüne tekme atcam bakalım nasip
mavi18_ Birde isimler ile dalga geçilmiş yukarıda. Herkes çocuğuna istediği ismi verebilir ve ben isimler ile dalga geçme konusunda çooook yaralı birisi olduğum için çok yanlış buldum hanımlar.
Eylul4142 Gozde-nur yanlış anlamayın lütfen ben yeni nesil isimler için söyledim bire bir ismi koymuş biri için yorum yapmadım internetten bakıyoruz elbette ama her bilgi doğru mu🤷♀️ Onu da bir araştırmak lazım
Zxcwere Satubal kesin meva koyacağız ama ön bir isim düşünüyoruz klasik isimlerden, Zeynep , elif, Meryem, Zehra gibi… ❣️
Tgceetali_08 Patito__ 4yaşında kaynım var adı affan artık affanın A’sını bile görünce midem bulanıyoooo🤮🤮🤮🤮
Tgceetali_08 Satubal ben Zeynep Alya’yı çok beğeniyorum ama eşim istemiyor benim adımda Zeynep ama kullanmıyorum bana diyo kendi isminimi vericeksin diye tepki gösterdi Zümra♥️ da karar verdik sonra
Adaaaaaa Tgceetali_08 ben de Zeynep alya istiyordum ama tanıdığım herkes alyadan vazgeçirdi çocuk adıyla yaşarmış ve tanınan tüm alyalar huzursuz çocuklar oluyormuş ben de Zeynep ada koyacağım inşallah