Nmtakdi63 Satubal benim ilk kizimin adı Eylül hayırlısıyla kucağıma alırsam adını ela koymayı düşünüyorum 🤲♥️🙂
Aslicikk Handehira Yaa gerçekten mii 😄 evde sürekli iki ismide sesli söylüyorum birine alışıcaz mecbur
gizemylmz01 Karadenizli_ ay duru bende koymak istiyordum görümcem tabi hemen benden önce koydu kızımın adını duru koyacam demiştim benden önce doğurup koydu 😂😂
Dilekdrsn Mrvnehir208 ecrin in anlamı yanlış biliniyor, ecrin “Ecr” yani ücret demek. İnstada isimleringerçekanlamları diye bir hesap var ordan detaylı okuyabilirsiniz.
gizemylmz01 Karadenizli_ ay sorma bide bana isim önerisi yapmaz mı şu güzel bu güzel diye sinir oluyorum 😬😬😬😬
Karadenizli_ gizemylmz01 😅 ayyy ayyy. görümce diyince tüylerim diken diken oluyor zaten. allah yardım etsin sana
Ezgii0 Lalin’ i çok istiyorum ama çok güzel bir anlamı yok. Yakut kırmızısı demek. O yüzden aklım Meva diyor. Meva: Cennetin bir katının adı. Sizce?
Balcaa Ezgii0 meva cennetin bir kati demek degil yurt ve mesken demek cennetul meva derseniz cennetin bir kati olur ama isim olarak hos kotu bir anlami olmadigi icindekoyanilirsiniz sadece anlamini tam bilin diye soyledim saglikla gelsin
Gozdeonay Ezgii0 bende aynı şekilde lalinden vazgeçip meva düşünüyorum peki mevanin anlamından eminmiyiz bu doğrudur inşallah ya hepsi yanlış yazılmış neredeyse 🤦🏻♀️