Cagla_1320 Satubal Aysel Bade Duru Umay Asu Alya Minel en beğendiğim kız isimleri 27+5 iz biz de henüz eşimle karar veremedik. Benim gönlümden geçen Asel Bade veya Minel Bade
Balcaa Ezgii0 meva cennetin bir kati demek degil yurt ve mesken demek cennetul meva derseniz cennetin bir kati olur ama isim olarak hos kotu bir anlami olmadigi icindekoyanilirsiniz sadece anlamini tam bilin diye soyledim saglikla gelsin
Karadenizli_ gizemylmz01 😅 ayyy ayyy. görümce diyince tüylerim diken diken oluyor zaten. allah yardım etsin sana
Balammm1922 Satubal Ömür,Sara,Esma,Ayka,Sema,Aysu,Alina,Aysel, Elina,Zema,Leyla,Sevınc,Sevıl,Samira,Sabina, Gunel,Günay,Emilya,Pervane,Aynur,Yegane, Lamıye Gülnar bıraz azerı ısımlerı onermek ıstedım deyısıklık olsun belke kımınsada hosuna gınden olur
Gzmkrss İlk kızımın adını Melisa Alâ koyduk şimdi 17 haftalık hamileyim nasip olursa onuda doğa düşünüyoruz 🙏
Golemezoglu https://instagram.com/isimleringercekanlamlari?utm_medium=copy_link Bi bakmanızı tavsiye ederim internetten baktığım birçok isimin anlamı burada farklı ama açıklamışlar ayrıntıyla içiniz rahat etsin ben birçok isimden vazgeçtim. Tabi iyice kararsız oluyor insan ama en iyisi olsun ister herkes
Balcaa Ezgii0 ben hocaya danismistim siz bilirsiniz mesken ve yurt olarak geciyormus ondan ogrenmis oldum
Busra_27_60 ZEYNEP2025 hanımefendi kendinize gelin ya elizan nedir nazende nedir iyice ucmussunuz şuraya bakıyorum yarım saattir adam akıllı isim yazan yok bir kaç kişi dışında onlarda kendini bilen insanlar o kadar güzel isimler var ki gerçekten bunları mı layık görüyorsunuz minicik meleğe mahşerde bundan sorumlu tutulmak istemiyorsaniz düzgün isimler bulun lütfen ya rica ediyorum
ZEYNEP2025 Busra_27_60 sizi ne ilgilendirir istedigim ismi veririm hayret bisey konusma tarziniza bakin babanizin kizi yok karsinizda ! Ayrica isimlerin anlamlarini bilmeden yorum yapmanizda ayri bi sacmalik bilmediginiz seyler hakkinda konusmamaniz gerektigini kimse size ogretmedi sanirim .
Busra_27_60 ZEYNEP2025 nasıl konuşmam gerektiğini sizden öğrenecek değilim ne koymak isterseniz koyabilirsiniz ama günahsız bir çocuğa da bu isimler olmaz be ablacim insanlık namına dusuncemi söylemek istedim ama pardon bu dünyada birbirine tahammülü bile kalmayan insanların olduğunu unutmuşum ne yaparsanız yapın yarın mahşerde yakaniza yapışmaz umarım o anlamlarını bildiğinizi sandığınız isimlerin aslında o anlami taşımadıklarıni da size ogretmemisler sanırım ! Herşeye inanan bir zihniyette olduğunuzdan dolayı bugün bu konumlardayiz malesef çok yazık !
mom2609 Kızımın adı Adel 🤎 Asil ve soylu demek.. Başından beri öyle sesleniyoruz, seviyoruz… içimize sindi çok şükür.. kimsenin ne dediğine bakmayın.. ay ıy uy diyenlere hiiç☺️ Anne baba sizsiniz.. İsim önerisi almak ayrı , koyacağınız isme karışmaları ayrı.. Sevgiler🌸
Pembegul Alya💜 cunki anlami guzel… belki yanina Semra (kayinvalidemin adi) kendisini cok seviyoruz, ve ilk kiz torunu. Cok sevinir diye dusunuyoruz. Iki isimde supriz, kimseye soylemedik henuz.
Tazeanneeeesi2507 15+3 bizim cinsiyetimiz kız 💖adını Ravza Nur koyacağım 🌸 Ravza = Cennet Bahçesi Nur = Aydınlık 💕
Gozdeonay Ezgii0 bende aynı şekilde lalinden vazgeçip meva düşünüyorum peki mevanin anlamından eminmiyiz bu doğrudur inşallah ya hepsi yanlış yazılmış neredeyse 🤦🏻♀️