Suheylamum Nihanus Öykü olarak tanıdığım her cocuk çok şanslı oluyor onu biliyorum kendi kızımda şanslıdır ama huyundan bahsedip canınızı sıkmayım 😀
Eliffefee Satubal kızım olsa idi Erva ismini koymak istiyordm hem peygamber efendimizin halası hemde koyulması dini açıdan önerilen isimler arasında birde kulağımada çok hoş geliyordu iki oğlum var ilki Ömer Talha ikincisinde Alparslan koyacgz inşallah ❤️🤲
nadya_26 Bir kizim var Alina Malika simdi ikinci kizimiz gelicek ona uygun bir isim bulmak cok zor ama simdilik Melodi Lorin dusunuyoruz (28+1).
Maviko mavi18_ mavi miii o ne öyleee diyolar mı sizede 😒😒 kimin ağzının üstüne tekme atcam bakalım nasip
mavi18_ Maviko yooook aksine hem benim ailem hemde eşimin ailesi çok beğendi bizde☺️ Aslında kimseye de sormadık fikrini direk söyledik onlarda bayıldılar☺️
Tilbe-yldmn ummuhancelik merhaba ben 11+3 haftalık hamileyim cinsiyet belli değil ama kız bebek cinsiyeti geç öğreniliyordu siz iyi öğrenmişsiniz
Nihanus Suheylamum koymayalım hiç daha baştan 😅 bizde bir oğlan var çünkü adı yaman ağzımızın payını aldık 😂
Aryannannesi Satubal ben 18+6 günlüğüm cinsiyeti kız Raperin adı düşünüyorum. İlk kızımın adı Aysel Arya
Aslicikk Handehira Yaa gerçekten mii 😄 evde sürekli iki ismide sesli söylüyorum birine alışıcaz mecbur