Zehraaaaaaaaaaa GizeemmmEceemm bağcılar medipole gidiyorum ben. Suit odalar varmış odadan cıkmadan doğumunuz odada gerçekleşiyormuş süze özel iki ebe veriliyormuş 5 bin tl ücreti var tabi odanın :)
GizeemmmEceemm Zehraaaaaaaaaaa Himmm anladım canım sağol 😂 ben doğumhaneyede giderim ya sıkıntı yok 😂😂😂
Zehraaaaaaaaaaa Serenity12 ya bende eşim girsin istiyorum ama sezaryen benimki sordum geçenlerde almıyoruz dediler keşke alsalar
Serenity12 Zehraaaaaaaaaaa bağcılar medipolde neden almışlar diye çıkışın olmadı. Rüşvet mi verelim yani illa. Onların ne ayrıcalığı var da almışlar 😒
Zehraaaaaaaaaaa Serenity12 geçenlerde yine burda biri o hastaneye gidiyormuş ocaktan önce sormuş alıyoruz demişler. Bende geçen hafta sormuştum almıyoruz demişlerdi. Cok yakın bi tarihte sonucta kimisine alıp kimsine almıyoruz diyorlar bende anlamadım.
12mommy Zehraaaaaaaaaaa aa zehra hanım bendim o diyen ben de şaşırdım nasıl ya bir alıyorlar bir almiyorlarmi
DuyguLina_ GizeemmmEceemm bende Saadet hanıma gidiyorum. Normal doğum 3.800 sezeryan 4.800 isteğe bağlı sezeryan da 6.800₺
Ayyzmrym34 Medioplün anlaşmaları var ona bir bakın derim Ben emine hocaya başladım ona gidiyorum Pendik medipol de birde Doktorlar dizimle telefonlarını paylaşıyorlar mı bazen bir durum olduğunda sormak istiyorum ama daha istemedim doktordan
12mommy Serenity12 almuyorlarmis kimseyi diye duydum burda söyledi biri oda yeni konuşmuş orayla hatta ne zaman kuzeniniz doğum yaptı
Serenity12 12mommy Geçen pazartesi doğum yaptı hatta doktoru instagramdan paylaşım yaptı babamızında desteği ile normal doğum gerçekleştirdik diye. Neden aldılar acaba doktordan doktora değişebiliyor belki de
Zehraaaaaaaaaaa 12mommy evet siz öyle diyimce ben aradım hastaneyi almıyoruz dediler. Zaten hastaneye gittiğimde de sormuştum o zaman da almıyoruz demişlerdi siz bana alıyorlar dediler dediğiniz için sorayım dedim😀
SnurY Pendikkart olanlara medipol %20 indirim uyguluyor yine pendikteki birçok hastane de degisen oranlarda indirim geçerli
yarenaygk34 Gudu ben de yeni fiyat aldım bir kaç gün oldu herkese farklı fiyat mı veriliyor anlamadım normal 4250 sezaryen 5000 isteğe bağlı 5500 demişlerdi
DuyguLina_ yarenaygk34 yine mi zam geldi o zaman 🙄 ben 20 gün falan önce sormuştum 3.800₺ dediler 200 küsür de pcr testi dediler 🤷🏻♀️