yarenaygk34 Gudu ben zaten adatıpda doğum yapacağım orada normal 6000 tl dediler karşılaştırma için sormak istedim. Bilmiyorum neye göre fiyat veriyorlar
DuyguLina_ Zehraaaaaaaaaaa size Pendik medipol mü söyledi suit oda var orada eşiniz olabilir ebe veriliyor falan diye yoksa başka bir yer mi? Bende gittiğim zaman soracağım ama bu şekilde bir imkan varsa kesinlikle kullanılırım.
Zehraaaaaaaaaaa DuyguLina_ Bağcılar medipol mega. Normal doğum düşünsem bende seçerdim bunu. 😀 Pendik için bilmiyorum vardır orda da bence. Ücreti 5 bin tl ama.
DuyguLina_ yarenaygk34 yine mi zam geldi o zaman 🙄 ben 20 gün falan önce sormuştum 3.800₺ dediler 200 küsür de pcr testi dediler 🤷🏻♀️
Zehraaaaaaaaaaa 12mommy evet siz öyle diyimce ben aradım hastaneyi almıyoruz dediler. Zaten hastaneye gittiğimde de sormuştum o zaman da almıyoruz demişlerdi siz bana alıyorlar dediler dediğiniz için sorayım dedim😀
DuyguLina_ Zehraaaaaaaaaaa bir şey değil 5.000₺ aslında ama işte keşke yapsalar ve olsa. Orası mega ya belki artı özellikleri vardır 😂 ay allahım çok saçma ama dünyanın şu zamanında doğuma eş alınmaması bana çok saçma geliyor. Medipole göre daha basit hastaneler var ve alıyorlar 🙄