mirage333 Ahmet2121 bende kansizlik oldugu icin ayaklarim hep üşür benim. Ama bel agrım bastan beri var
Tubican Zeynep2461 çok geçmiş olsun canım allah razı olsun valla inşallah biran önce geçer bulantıya razıyım ama diş 😱
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Deletedmom2265 aynı ben🤣 uyi hisedip hap almıyorum. Birgun sonra ölü gibiyim 😅😅 tekrar gidip alıyorum
Sessizsevdam Zeynep2461 Benimki 9+3 küçük kızimda 6.aya kadar sürmüştü umarım bu sefer o kadar uzun sürmez
prensesinannesi7 Zeynep2461 bulantı dan sağolsun hiç bişey 😅 sadece bı kere kabak tatlısı bir kere de tuzlu kurabiye istemişti canım
Atlans BIR_SIYAH__HIAYESI63 bende tam 9+2 yim , ara ara lekelenmelerim oluyor progestan kullandığım için çok halsizlik ve uyku hali var bende
prensesinannesi7 Atlans ay canım brnde öyleydim fitil şeklinde kullanamaya başladım hem kanamam azaldı gibi oldu hemde halsizlik baş dönmesi yapmadı
prensesinannesi7 Kızlar ya siz hissediyor musunuz bebisleri ben sırtüstü yatınca her seferinde farklı bı yerde bişey pıt pıt atiyo
gamzeli27 Meryemakyildiz 14. Haftada su balonu tarzı bişey hissettim ilk gebeliğim. 15+4 deyiz ilk gebeliğim oğlum olacak inşallah Az önce kuran okurken çok minik iki tekme hissettim çok güzel di keşke yine yapsaaa🐣💙🥰🥰🥰🥰
Si- Zeynep2461 12 ağustos tahmini doktor 10. Haftada erkeğe benzetti şaşırdık açıkcası. Cumartesi gidicem bakalım ne diyecek bulantı maalesef var…