BIR_SIYAH__HIAYESI63 Zeynep2461 9+2 halsizlik enerji sıfır yeme isteği sıfır:( 26 ağustos görünüyor doğum senin nasıl geçiyor geçiyor haftalik
Tubican Zeynep2461 9+1 benimde bulantı ve diş ağrısı yeme isteği yok diş ağrısı bir tarafta bulantı bir tarafta 🤢😰
mirage333 Zeynep2461 bulantim hafif var benim. 6 agustos görünüyor. Doktor büyük ihtimal erkek gibi dedi :)
Dyg12 22 Agustosta benim ❤️ cinsiyetini bende çok merak ediyorum sanki zamanda gecmiyor ki öğreneyim :)
Atlans BIR_SIYAH__HIAYESI63 bende tam 9+2 yim , ara ara lekelenmelerim oluyor progestan kullandığım için çok halsizlik ve uyku hali var bende
Aylizdeniz Sabah öğle aksam ilacımıda icsem sürekli kusuyorum sürekli ne yesem cıkarıyorum yarın tam 10 hafta
Zeynep2461 Aylizdeniz zor bi hamilelik sanırım canım inşAllah düzelir benim 2. Gebeliğim kusma olmadı bulantılar da bu hafta ile azaldı gibi 12 Ağustos benimde
Sessizsevdam Merhaba sevgili anneler bende 9+3 bulantı kusma halâ son sürat devam doğum 25 ağustos görünüyor bakalım hayırlısı
prensesinannesi7 Zeynep2461 bulantı dan sağolsun hiç bişey 😅 sadece bı kere kabak tatlısı bir kere de tuzlu kurabiye istemişti canım