Gamze1351 Loveis16 bnce alakası yok erkek böle olmuo çıkıntı yok kız bu bnmkinn de böle  erkek bebeklerde çıkıntı bu şekilde oluo 👍😊
AliSilan Gamze1351 çıkıntı ben göremedim sanki kıza benziyor.🤭 Bebeler doğana kadar biz uzman olacaz artık 😀Allah bağışlasın size
Loveis16 Gamze1351 Ben kendi ultrason resmime dedim ne alaka ya paylaşan kişiye zaten kız olduğunu belirttim yorumları iyi okuyup yorum yapın lütfen 🙂
Bir_abla F1903 Mehtapca06 . -Bal123- Leyla13 Suzanne Terspektif ipekveannesi Loveis16 Ebegebeanne Patito__ Ozgeliz Gamze1351 AliSilan Bernako Mihriballim Gamze1351 ikizekiz Seherbilgic dlrlms Herkesi etiketledim umarım 😁 arkadaşım öğrendi minnoş bir KIZmışş sağlıkla gelsin inşallah burda da çopunluk kız demişti ayrıntılıda da bugün kesinleşti 🥳🥳
ikizekiz Bir_abla benimkilerde de böyleydi doktor aynı şekilde net bir şey diyemem ama uzuvlarda yukarı doğru bir büyüme var yüzde seksen erkek demişti 💙😌
Bir_abla Hicrann06 on haftalık biraz küçük görünen iki çıkıntı biri korodn diğeri bacak malesef en az bir hafta daha büyük fotosu olsa süper olur
Bir_abla AliSilan eğer 12 haftalıksa o çıkıntı büyük ihtiaml korodn kız veya ekrke diyemem ama onun pipi olmasığına eminim
Hicrann06 Bir_abla doğru söylüyorsunuz daha yeni gelişiyo o dönemde bu hafta gidecem inşAllah öğrenirim çok merak ediyorum ama 😇
AliSilan Bir_abla Kafa yapısı peki ? 🤭Anlar misiniz Bebek oturmuştu çünkü Altan muayane ile çekti
Bir_abla Hicrann06 siz gidince fotosunu atın belki o zman güzel bi tahminim olur ayrıca video çekebilrisneiz çekin işte o zaman kesin bile tahmin olabilir 😊
Bir_abla Gamze1351 canım başka erkek dşyen dr oldu mu çünkü burdaki hafatsına glre eşırı minik bi çıkıntı sanki 😃