Bir_abla Gamze1351 canım başka erkek dşyen dr oldu mu çünkü burdaki hafatsına glre eşırı minik bi çıkıntı sanki 😃
Gamze1351 Bir_abla bnmkini doktor detaylı ayrintilida soledi zaten başka doktora gitmedim erkek dedi hatta bunu gösterdi bide bana 👍😊
Bir_abla AliSilan hım anladım sizin bebişin korodnu bacak arasında hatta instagramdan yazarsnaız çizip gönderbeilirm resmini ama kız mı erkek mi malesef göremedim
Seherbilgic Bir_abla hahaha ben de pek anlamam ama bu da benim ki bunda da çıkıntı var ama doktor kız gibi dedi burda 13 haftalık 😅 https://imgyukle.com/i/oqrRry
Bir_abla F1903 Mehtapca06 . -Bal123- Leyla13 Suzanne Terspektif ipekveannesi Loveis16 Ebegebeanne Patito__ Ozgeliz Gamze1351 AliSilan Bernako Mihriballim Gamze1351 ikizekiz Seherbilgic dlrlms Herkesi etiketledim umarım 😁 arkadaşım öğrendi minnoş bir KIZmışş sağlıkla gelsin inşallah burda da çopunluk kız demişti ayrıntılıda da bugün kesinleşti 🥳🥳
Bir_abla Seherbilgic burd da bacak arası boş gözkmüş. Bana kız gibi geldi iki fotoda da ama keisn değil 100 de 65
Mehtapca06 Hilalzynp bir de erkek olursa çıkıyor dalga geçtik diye bir çiçek falan göndermek şart oldu 😂
Hilalzynp Mehtapca06 😁😁😁ahaha aynen şart olur artk sağlıkla gelsin insallah çocuğumu korelilerin soyundan da yptnz 🤣🤣
Mehtapca06 Hilalzynp sağlıkla gelsin inşallah ♥️ ya ne olacak teyzelerin olarak azıcık takıldık pipine deriz 😂😂