Patito__ Bir_abla himm ama o pipi olsa bunun bacak arasi olduğunu goren dr bu pipiyde kesinn gorurdu :))
Bir_abla Patito__ dr demiş ki tam bacak arasını açmıyor çıkıntı var ama künet bir şey demem için çıkıntı biraz küçğk demiş 😅 o yüzden bşraz karışık duurm
Bir_abla F1903 Mehtapca06 . -Bal123- Leyla13 Suzanne Terspektif ipekveannesi Loveis16 Ebegebeanne Patito__ Ozgeliz Gamze1351 AliSilan Bernako Mihriballim Gamze1351 ikizekiz Seherbilgic dlrlms Herkesi etiketledim umarım 😁 arkadaşım öğrendi minnoş bir KIZmışş sağlıkla gelsin inşallah burda da çopunluk kız demişti ayrıntılıda da bugün kesinleşti 🥳🥳
Ozgeliz Bir_abla kız net diyorum benim oğlumun ultrason bacak arasına bakıyorum böyle değin kızımınkine bakıyorum aynı böyle ..
ipekveannesi Bir_abla 14+1 özel 14+5 devlet 2 farklı doktor söyledi değişmez inşallah 😅 bu hafta perinatolojide randevum var oda erkek derse alışverişe başlamayı düşünüyorum 😍
Gamze1351 Bir_abla erkek böle olmuo bnce kız bu bebek erkeğin çıkıntısı bayağı belli oluo kesin kız bu 😊👍
AliSilan Loveis16 benimde böyle bende teredduutte kaldım 😀kız mı erkek mi burdan herkes sağolsun pipi dedi 😀
Gamze1351 Loveis16 bnce alakası yok erkek böle olmuo çıkıntı yok kız bu bnmkinn de böle  erkek bebeklerde çıkıntı bu şekilde oluo 👍😊
Mihriballim Mehtapca06 🤣🤣🤣😀 ayy çok güldüm bencede fazla.ince ve sivri 😀 pipi değilde klitoris olabilir diye düşünüyorum ☺️ bence kız