ipekveannesi Bir_abla bence kız. Ben bu hafta oğlum olacağını öğrendim pipisini gösterdi ama böyle değildi daha netti hatta kordon mu diye baya baktı yok yok kesin olarak erkek dedi
Bir_abla F1903 Mehtapca06 . -Bal123- Leyla13 Suzanne Terspektif ipekveannesi Loveis16 Ebegebeanne Patito__ Ozgeliz Gamze1351 AliSilan Bernako Mihriballim Gamze1351 ikizekiz Seherbilgic dlrlms Herkesi etiketledim umarım 😁 arkadaşım öğrendi minnoş bir KIZmışş sağlıkla gelsin inşallah burda da çopunluk kız demişti ayrıntılıda da bugün kesinleşti 🥳🥳
Bir_abla Terspektif usg kalitesi pek iyi değil malesef bana da pipi gibi gelemdi ama dr çıkıntı var giib duruyor demiş bakalım sonuç ne olacak 😊
Terspektif Bir_abla hadi hayırlısı bakalım 🤭 ilk bebeğim erkek pipi çok bariz belliydi belki o yüzden benzetemedim ben ☺️ Sağlıkla gelsin minnoş
Smyraa12 Bir_abla sağolun cevap verdiginiz için 🤗bı cinsiyet yorumcusu da %75 kız dedi bakalım hayırlısı olsun 🤭
Aselinkooo Bir_abla sen bilmesen biz nasıl bilek kız 😄 ama pipi olsa daha belirgin piramit gibi kalın olmuyor mu 🤣 erkekse acabamı denmiyor pek baya net belli oluyor. Bu belli belirsiz kordon, falan mı yansıdı acaba
Bir_abla Aselinkooo ben tahminimi yaptım kzuum kız bemce ama dr çıkıntı var gibi deyince destekçi arıyorum kendime 😁
Loveis16 Bir_abla 16 haftada pipi böyle oluyor buyrun https://www.hizliresim.com/triyg9b 😂 Bence sizin paylaştığınız kız 🤩
AliSilan Loveis16 benimde böyle bende teredduutte kaldım 😀kız mı erkek mi burdan herkes sağolsun pipi dedi 😀
Patito__ Bir_abla bacak arasi issrrtli yer olduguna emnmsn bna gore orasi kol alt taraf bacak arasi gbi geldi
Bir_abla Terspektif genelde direk açıp kız veya erkek olduklarını gösteriler zaten ama bası minnoşlar böyle gizemli olmayı seviyor 😁
Patito__ Bir_abla himm ama o pipi olsa bunun bacak arasi olduğunu goren dr bu pipiyde kesinn gorurdu :))