Meriiii dilansnmz bthcg nız dusuk yukselınce görülür bthcg 😊 en az kese ıcın 3000 olması gerek dıye bılıyorum.
Ozge125 dilansnmz benim beta 1074 tü 5 haftalık dedi alttan muayene etmeden ultrasonla baktı kese oluşmuş 10 gün sonra tekrar gel dedi. Benim de ilk gebeliğim riskli bi durum var bilemiyorum ama çok tedirginim
cgnduru dilansnmz canım benim son regl tarihim 13 Aralık, 15 ocakta hamile oldugumu öğrendim, 17 ocakta beta hcg 4602, 18 ocakta keseyi bebeği gördüm ben. 5. Haftada gözükür ama neden gozukmedi acaba
Merve-tezcan1 cgnduru benimde son adet tarihim 13 Aralık 🙈 18 ocakta gördük keseyi betam 14800 falandı bi hafta sonraya randevu verdi doktor kalp atışını dinlicez dedi umarım duyarız 🙏🏻
Esrayprk dilansnmz değerin daha çok küçük kese görünmesi için degerin 2400 ü geçmesi lazım iki gün sonra gittiginde bwlli olur
Khilal dilansnmz bilmiyorum ki ben daha ilk defa kontrole gitcem idrarın tutulduğunu da ilk defaduyuyorum ne için öyle bişey istiyorlar acaba
evrem_ 5 haftalıkta ultrasonda gözükmedi vajinadan bakıldı kese gözüktü sonra başka hastaneye ve doktora gittim 6 haftalıktık yine ultrasonda kesemi göremedik vajinadan bakıldı kesede bebekte gözüktü korkulcak bi şey değil hissetmiyorsunuz bile merak etmeyin ☺️
Limonzeytin dilansnmz 3000 üstünde görünüyor genelde.. ama vajinal ultrasonda görünür zaten şuan henüz çok küçük. Ben 5. Haftada gördüm duydum alttan ultrasonla … karnından bakıldysa görünmez zaten henüz
KBTd dilansnmz benimde 5.haftalarda görünmedi. Bende korktuğumdan alttan baktırmamıştım:) 6+4’te idrara sıkışık gittim kalp atışını da duyduk karından ultrasonla. 6+6’da tekrar gittim idrar torbam boş olduğu için görünmedi vajinal bakıldı hiç korkulacak bir durum yokmuş:) sende 6.haftalarda idrara sıkışık git karından görünsün çünkü görmezse vajinal bakar
Katze8sirac dilansnmz 3+3 haftalıktı keseyi gördüğümde hamile olduğumu öğrendim gittim alttan muayene etti ve minicik keseyi gördük 4 haftalıktı tekrar gittim kese büyümüştü ve minicik bir bit kadar bebeği gördüm ultrasonla görmek imkansız alttan muayeneyle görülür ancak oda çok acılı bir işlem değil zaten