Anne88 dilansnmz canm ben 5 haftaligin büyük ihtimal bugün gözüktü ultrasonda iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi belki geç dollenmedir benim ki gibi biraz bekle bakalim
Bebekimbebekim dilansnmz ben ili hamileligimdede 5 haftada kalp atisinida dinliyordum sadece bir kurtajim olmustu onda gorulmemisti
Deletedmom_7 dilansnmz 5 haftalık gebelikte karından görünmemesi çok normal. Benim de 5 haftalıkta karından çok baktı baktı bir türlü göremedi. Vajinal bakınca hemen gördü. 6. Haftanın sonuna doğru gel tekrar bakalım dedi. Yani moralinizi bozmayın normal.
Yesimali12 @dilansnmz hmm benim ilk karnimdan baktı keseyi göremedi vajinal ultrason’la baktı gördü canım ondan için sordum
Khilal Son adet tarihime göre bende şuan 5+1 im geçen hafta salı bet 704 çıktı pazartesi doktora gideceğim bakalım kese görünsün diye biraz beklemek istedim hemen gitmedim
Patito__ dilansnmz bnm betam 3000 iken gorunmemisti alttan zar zor gorunmustu 5 haftalikken erken ustten goreblmek icin hele biraz toplu bayansaniz zor
Fatma-onal dilansnmz 1579 du benim 4 hafta 4 günlükken öğrendim alttan görünmüştü karından bakmamıştık ama doktor 1500 ü gelince vajinadan 2000 i geçince karından görünür demişti