pamuksekerinannesi Ecrinnidaesma Canım dip balıkları hariç hepsini tüketebilirsin.. Ben ilk zamanlar midye bile yemiştim.. Somon yiyebilirsin evet bu ara palamut istavrit ve hamsi tavsiye ediyolar
Asyam Ecrinnidaesma somon balığı. Hem omega 3 açısından oldukça zengin hemde bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimine katkısı büyük
1PrensAnnesi Ecrinnidaesma cnm benm somonda cıva oranı çok yüksek ton balığıda aynı. Hamsi ve uskumru önerirm ❤
1PrensAnnesi Ecrinnidaesma kız ben ne dedm ki arkdşla knşuodk aynı şeyi soru geldi şaşrdm 🙂 sana zten cvp ta verdm güzelce ne bu tavır sakin şekerm karşındakide hormonu tavan bi hamile
pamuksekerinannesi Ecrinnidaesma Arkadaşım size yardımcı olabilmek adına cevap yazmış ki keza bende aynı şekilde.. Konu üstüne geldiniz diye güldük aynı konu hakkında konuşuyorduk iyi insan lafın üstüne gelir dedik ama siz pek iyi niyetle cevap yazmadınız.. Neyse hepimiz hamileyiz yanlış anlaşılmalar olabilir önemli olan birbirimizi kırmamak... 1PrensAnnesi
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi Zeynepemre kız aynen noldu dedm bi anda görünce sanki ters bşi dedm gbi oldu kndi yazdğmı unttm bidaha okudm tersledm mi die🤣 Ecrinnidaesma
Zeynepemre Ecrinnidaesma canısı konu üzerine konuştuk sende denk gelince ister istemez güldük yanlış anlaşılacak bir durum değildi. Ama yanlış anladıysan da ben sebep oldum. Kusura bakma
Momtobe Somon ye buyuk baliklar ye civa olmayanlari tuket haftayla alakasi pek oldugunu dusunmuyorum sahsen haftada bir 350gr mi gecmeden yemen guzel faydali olur insaallah
Clover Bana doktorum haftada 2 somon ye demisti.baligi da cok abartmamak lazim agir metaller aliyormus vucut.ben balik yiyemedigimden omega 3 takviyesi iciyorum. Birde benim bulundugun yerde avakado mispeten ucuz hergun 1 tane onu yiyorum.
Ecrinnidaesma Clover teşekkürler walla evde avakado vardı buruştu kimbilir 😣 Onu nasıl tüketiyorsun 🤗