SeydaOz Babyboy24 kasılmalarım var hafif şiddette sancılar var bebeğin aşağı indiğini hissediyorum. Bugün o kadar çok hareket etti ki tuvaletten çıkmadım o hareket ettikçe idrarım gelmiş gibi oluyor 🙂
MeryemKaragzEyibilen kelebegim sadece 1 eylüle kadar bekleyelim bakalım dönecek mi ama dönmezse seZeryan tarihi vericem dedi. Doktorumun asistanıda benim samimi arkadaşım oda dediki o hafta içinde alır yani 38 oluyorum beklemez dedi canım
MeryemKaragzEyibilen EliffGrses ay canım aynı bana dedi benide 1 eylüle kadar beklicek sonra tarih verecek ama hiç umudu yok gibi konuştu
mugeaykut Bizde 35+5 olduk oğlum doğum pozisyonunda şu an , ev temizliğimiz halloldu çok şükür bebeğimin çantası da hazır kendi çantamı da hazırlama aşamasındaym çok şükür eksiğimiz kalmadı , bayramı atlattıktan sonra sağlıcakla gelsin miniğim 😊
Lyl cinderella benimde som tarih 20 Eylül erken olacakmış hissi bende de tavan yapmış durumda 🙈 on gün sonra izine çıkıcam inşallah vaktinde sağlıkla gelir dinlenmeye fırsatım kalır
Lyl Dnzdd ya o his yokmu sitrese sokuyor istemeden sanırım bütün anneler de var demkki psikolojik takılmayalım hislerimize 😂😂😂
Fatimaylmz aren6161 ayniyiz babada Ekim 3 dedi doktor ama Eylül sonu gelecekmiş gibi geliyor hayırlısıyla gelsinler sağlıkla inşallah 😊
cinderella Duamm ya sizde de bel ağrısı akıntı fln çok oluyo mu bide her gören karnın inmiş diyo erkenden olcakmış gibi hissediyorum sanki
Duamm cinderella arada bi oluyo bel agrısı uzun bi müddet folikasit kullanmştm tavsiye ederim akıntım çogaldı daha önce yoktu son 2haftadır sıklaştı