Duamm cinderella arada bi oluyo bel agrısı uzun bi müddet folikasit kullanmştm tavsiye ederim akıntım çogaldı daha önce yoktu son 2haftadır sıklaştı
Estur Minikbebek kesinlikle bende erken gelsin istiyorum bunun için doktorum hurma ve yürüyüş önerdi. Ben başladım şimdiden pilates üstünde esnemelere anca olur herhalde e
Gamzeen Minikbebek 35+6 da doğum yaptım sezeryan oldu çünkü suyum azalmıştı ve akıntım fazlalaşmıştı enfeksiyon riskine karşı doğuma aldılar
Nulu 30 Eylül normalde bakalım kızım ne zaman gelir komik olan büyük oğlum 5 yaşında ona hamileyken sat ve belirlenen Doğum tarihi aynıydı 😂17 Eylülde doğdu... dejavu yaşıyorum resmen. Aynı güne denk gelirse çifte Doğum günü yaparız 😊💕
Prensesininannesi SuMeyraKsezdemir bende öyle bende sancı çıktı ama yeterli sancılar değil normal dedi bende alttan muayene olmadım henüz bakalım inşallah 40 geçecek kadar bekletmezler bizi ☺️❤️
Aysenaz Kizlar peki nisan yada su geldigi zaman mi belden agri giriyor yoksa ilk bel ağrıyor sonra mı geliyor bunlar
SuMeyraKsezdemir Aysenaz herkeste farklı oluyor canım kiminde önce nişan geliyorken kiminde su kesesini ebe açıyor