Afrasmom ben Şehir hastanesi Ali Alhan’a gidiyorum sekreterini de kendini de seviyorum 😻 çok bilgililer az konuşuyorlar ama net konuşuyorlar💞🤰🏽 Özellikle ilk gittiğimde Ali beyin ilgilenmesi çok hoşuma gitti o yüzden hep ona gittim. Size tavsiyem Ergül sivriye gitmeyin ona kalsa çocuk sahibi olamıyordum eşimle çok korktuk o doktor yüzünden korunmayı bıraktık hemen hamile kaldım iyi kalmışım ama ginede bana o stresi yaşattığı için hakkımı helal etmiyorum..
Eskişehirliler hangi doktor ve hastaneyi öneriyor sunuz?
denizvebulut teşekkür ederim inşallah, 🤗 Sizde öyle
Sehir hastanesi ozge sahin yasara gidiyorum memnunum. Ama yunus emre de ilkay oral var. Asiri iyi bi doktor. Poliklinikten randevusuz muayene bile yapiyor. Kanamam oldu 2 hafta once acile gittim nasip ona denk geldim o kadar guzel ilgilendirdi ki ve uzunca bi sure bana bebegi izletip beni rahatlatti. Cok guler yuzluydu tavsiye ederim
14 haftalık olduk 10. Haftada aşağıda dedi bebek. O yüzden dedim ayda, 1 kontrole çağırıyor. Dilek Ulusoya gidiyorum bende.
Afrasmom diğer doktorları bilmiyorum muanelrri daha farklı tanser beyin muane ücretleri ekstra daha pahalı 365 tl ödüyorum muane icin
Betul44selinay hangi doktor hakkında bu görüşünüz yazarmısınız bende sehir hastanesıne gidiyorum ama suan endıselendım yazınızı okuyunca bilgi verirmisiniz acaba hiç olmazsa kendı doktorum degılse az da olsa içim rahatlar
Şehir hastanesinde hasan talaya gidiyorum ve ilk günden beri çok sevdim içim ısındı bundan önce ki gebeliğimde ümitte bir kadın doktora gittim ve hiç memnun kalmadım kötü anılarımız var kendısıyle
SimayeceninAnnesi Hasab talaya hiç gitmedim. İsim vermiyecegim ya. Zan altında bırakmak istemiyorum herkesin doktorla iletişimi enerjisi farklı oluyor. Ben varken hasta alır sen varken almaz Belkıde 😂🙈
SimayeceninAnnesi
Dilek hanım mi seda hanım mi😁
Şehir hastanesi halime kılıç iyi ilgili bir doktor
Ümit hastanesi Dilek Ulusoy
Lulikli Genelde ,39 dan önce sEzeryan ile alınan bebeklerde solunum sıkıntısı oluyormuş akciger gelişimine bağlı olarak. Ondan yanasmiyorlar devlete gidiyorum bende doktor söyledi