Şehir hastanesi halime kılıç iyi ilgili bir doktor

Lulikli evet öyleymiş gerçekten. 🤗 19. Haftadayiz yukarı çıktığını 16. Haftada söyledi çok şükür sıkıntı olmadı. Doğumu ümitte mi yapacaksın.

Afrasmom evet canım ümitte yapacağım. Tamamen dilek hocadan dolayı ama hastahaneden çok bi beklentim yok 😅

Lulikli dogumhaneyi gördüm de aşırı kasvetli ya. Bende dilek hocadan dolayı orda istiyorum. Dilek hoca sezaryene mi yoksa normale mi daha yatkın.

Afrasmom bence normale daha yatkın ama ben 39+0a kadar bekleyip gelmezse sezeryan istediğimi söyledim. Hatta ben daha önce olsun dedim 39+0dan önce olmaz gerek yok dedi. Sezeryana yatkın olsa tamam derdi bence alalım aradan çıksın gibisinden.

Lulikli Genelde ,39 dan önce sEzeryan ile alınan bebeklerde solunum sıkıntısı oluyormuş akciger gelişimine bağlı olarak. Ondan yanasmiyorlar devlete gidiyorum bende doktor söyledi

Betul44selinay ama 2. Doğumlarda 38+dan sonra alıyorlar o zaman bu riski alıp mı alıyorlar acaba 🧐 Bu arada 38+5te doğurdu arkadaşım bi sorun yaşamadılar. Bence genellikle değil de azınlıkla daha doğru olabilir. Tabi doktorlar yine de riske atmıyorlar 39+0 ı bekliyorlar planlı olacaksa

Pheebs sedaaa 🙄🤦🤦🤦 bence herkes bu hanımla sorun yasıyor emınım artık saglık ocagına bıle gıttıgımde doktorlardan bahsederken dırek bana seda hanım mı yasattı sana bunları dedı

Betul44selinay hayırlısı olsun vala ne dıyım bizim için bütün doktorlar kıymetli ama bütün doktor ıcın butun hastaları kıymetlımı machulll bazıları bızı ınsan yerıne bıle koymuyor rabbım ıyı ınsanlarla karsılastırsın hepımızı sonucta can doguruyoruz

Lulikli banada öyle dedi gününe kadar beklicem dedi. Duruma göre bakalım nasıl gelmek isticek.ilk doğumu normaldi buda öyle olsun inşallah. Hepimiz için ne hayırlısı ise o olsun.

20 gün sonra

ElifKucak merhaba 32 haftaluk gebeyim. Randevu bulamiyoruz randevusuz bile bakiyo demişsiniz yardımcı olur musunuz nasıl acaba erken mi gitmek gerekiyor sekreterler azarlıyor falan dediler. Özelden devlete geçiş yapacağım İlkay hanıma muayene olmak istiyorum da