Seheryvz Slm kızlar hepinize hayırlı olsun sağsağlim kucağımıza alırız inş bebişlerimizi🙏🏼 Bende 5+6 yım keseyi geçen hafta görmüştük bu akşam gittim kese büyümüş bebek yok boş gebelik dedi dokto çok korktum hiç istemememe rağmen alttan muayene olmak Zorunda kaldım iyikide olmuşum bebeğimiDe kalp atışınıda duydum çok şükür içim rahatladı😍😍😍😍😍
Busrademiir Seheryvz Gittiğiniz doktor mu söyledi kese yok diye size ? Başka doktora mı gittiniz sonradan ? Amin rabbim hepimize nasip etsin 😊
Sencer60 Seheryvz mrb cnm bende cuma gunu dr ye gittim ama 5+6iken dr cok sıkışık gel demişti. Cok sıkışık degildim ama kesehk cok hafif gördü. Degerlerim beta 1000 uzeri diyordu. Gebelik var ama keseyi görmeyince net olarak cok.endiseleniyorum.bayramda girdi araya 10 gun beklemek off. Birde dr bana kac haftalık olduğunu soylemedi .ben .dr keseyi gormesede ultrasonografi de gorunmez mi kac haftalik olduğu:)
deletedmom213 Busrademiir sen yine zayıfsın :) Göbek rahatsız etmiordur. 58 kilo ile hamile kaldım. 69 kilo ile düşük yaptım. Sonra 63 e indim işte. Üç ay geçti yeniden hamile kaldım. Ve 67 olmuşm . Obez olmasam iyiydi. 167 boyum, topaç gb oldum 😀😀🙄
Busrademiir deletedmom213 Olsun canın sağ olsun önemli olan o 😊 Karnım olmadığı için şişlik daha kötü yapıyor aslında vallahi
Seheryvz Busrademiir aynı doktor canm kese görünüyodu bebek yoktu baya baktı göremedi boş gebelik olabilir dedi snra alttan bakınca gördük😊
deletedmom213 Busrademiir ay hiç sorma. On gün sonra kalp atısı dinlicez inş. Sonra cinsiyeti bekle dur 😀😊🌹
aysbuk2baby Beyzamete Senemg kızlar yeşilçay ve bitki çayları hamileyken önerilmiyor. Kahve de kafein zararlı olduğundan çok tüketmemek gerekiyor ama günde bir fincan izin veriyor doktorlar genelde.
Mirayinannesiii deletedmom213 ayy beni tarif etmişsin. İştahtan baska birsey degilim 7 haftalığım ben. Patlasamda yiyorum 😁 gaz sancılar evet bendede aşırı. bu ikinci benim ilkinde hic gormedim boyle seyler
Mirayinannesiii Senemg bitki çaylarıda faydalı degil zararlı araştır bunu bi bazıları sakıncalı iyice bak oku sonra iç 😊
Busrademiir Kardii Yok ya ben pek o yedi bende gördüm canım çekti diye düşünmüyorum 🙊😊 Afiyet olsun vallahi yarasın bende annem de köy yogurdu ile ayran yaptı ekşi ekşi var ya kız sanki tatlı gibi geliyor 😊😃
Kardii Busrademiir keşke içebilsem bende yediğim içtiğim dakikasına çıkarıyorum öğrendiğimd bebeği 60 kiloydum iki günde 57 oldum sofradan kalkıp istifra ediyorum çok kötü bir durum 😰
Seheryvz Busrademiir evet yaa cok kötü oldum zaten öncesindede bi düşük yapmıştım bu sefer korkarak gidiyorum doktora öyle diyince beynimden vurulmuşa döndüm resmen çol şükür ki yerindeymiş bebeğim😅
Yshlt Benim de Nisan 2019 🙏 eşim hep Nisan doğumlu Koç burcu olsun istedi, Allah nasip ederse öyle oluyor gibi görünüyor 4+4üm.. Zaman, mekan farketmez Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın sağlıkla inşallah 💛💛🤰🏻
Busrademiir Kardii Ya o zaman hafif şeyler yiyeceksin midene dokunmasın eğer devam ederse doktora söyle bir şey yapar