Meryem12 5+5iz bizde :) nisanda Doğum olacak inş bayramdan sonra gideceğim kalp atışını duymaya :) mide bulantım hafif arada oluyor benimde en korktuğum şey kusmak. Sabahları değil ama akşamları daha cok acıkıyorum.
Senemg Meryem12 bizde bayramdan sonra gidicez kalp atışını duymaya şimdilik çok bir şey hissetmiyorum annelik gibi inanamıyorum belkide ondan kalp sesini duyunca değişir inşallah 🙈
Senemg deletedmom213 hamileliktendir o olur arada ilerleyen günlerde mutlaka düzelir yoluna girer gaz olayında 🙈
deletedmom213 Senemg o bile eğlenceli bakma 😀 Hamile havalarına giriyorum bağırsaklarımdaki gazdan 😀❤️😀💩
Beyzamete Kızlar bende 6. Haftadayım henüz hamiş gibi hissetmiyorum bilmem nedendir. Kilo aldınız mı ve Türk kahvesi yeşil çay tüketiyor musunuz?
Senemg Beyzamete hamile kalmadan önce 52 idim öğrendiğimde 54 olmuştum kahve tüketmiyorum bitki çayı içiyorum onun yerine
Busrademiir Beyzamete Türk kahvesi çok severdim ama midem almıyor içemiyorum ve bitki çaylarını içmeyin diyorlar ben içmiyorum ben süt ve kefir içiyorum en sağlıklısı 😊
aysbuk2baby Beyzamete Senemg kızlar yeşilçay ve bitki çayları hamileyken önerilmiyor. Kahve de kafein zararlı olduğundan çok tüketmemek gerekiyor ama günde bir fincan izin veriyor doktorlar genelde.
Mirayinannesiii Senemg bitki çaylarıda faydalı degil zararlı araştır bunu bi bazıları sakıncalı iyice bak oku sonra iç 😊
Aycan16 5+4 benimde :) keseyi göremedikki daha kalp atışı duyalım bugün doktorum korkuttu biraz beni keseyi göremedik beta 1500 den yüksekse görmemiz lazım dış gebelik olabilir dedi beta değerim kurtardı 1398 beta bayramdan sonra cumartesi gidicem inşallah keseyi görürüm :) belki kalp atışınıda duyarım Rabbim hepimizin sağ salim nasip etsin inşallah
Busrademiir Senemg Kefir ayran gibi bir şey mi değişik aklında bulunsun süt yerine onu dene o zaman 😊
Busrademiir deletedmom213 Kız gaz olunca evde rahatsın dışarda nasıl yapacaksın en iyisi evde yan gel yat Osman 😂 Rahat rahat şey yap yapmadığın zaman insanın karnı ağrıyor 😂😂
deletedmom213 Busrademiir haaa bnde cıkarma sorunu yok. Karnım şiş, gaz salsamda şiş salmasamda. Dısarda gelincede pıs pıs sal, Herrrrrrşey bebek için 💩
Busrademiir deletedmom213 Ya adet olmuyoruz ya ondan şiş böyle, 44 kiloydum 45 olmuşum 😂 Vallahi haklısın 😊😂
deletedmom213 Busrademiir sen yine zayıfsın :) Göbek rahatsız etmiordur. 58 kilo ile hamile kaldım. 69 kilo ile düşük yaptım. Sonra 63 e indim işte. Üç ay geçti yeniden hamile kaldım. Ve 67 olmuşm . Obez olmasam iyiydi. 167 boyum, topaç gb oldum 😀😀🙄