Beyzamete Annebsr benim doktorum kesinlikle bunun halkın uydurması olduğunu söyledi. Yani bitki çayları tehlikeli değiller.
Annebsr Akaykader bence bu soruyu doktorunuza sormalısınız😌 benim değerlerim 1500 olduğunda keseyi görememiştik doktor bunun normal olduğunu söyledi değerlerim yükselimce kesede bebekte gözüktü tabiki zamanla
Calyipso Fulyaber bende 5+6 haftalıkken duymustum🙈 Şimdi 10 haftalığız çok şükür inşallah duyarsınız canım
Seheryvz Busrademiir evet yaa cok kötü oldum zaten öncesindede bi düşük yapmıştım bu sefer korkarak gidiyorum doktora öyle diyince beynimden vurulmuşa döndüm resmen çol şükür ki yerindeymiş bebeğim😅
Busrademiir Kardii Ya o zaman hafif şeyler yiyeceksin midene dokunmasın eğer devam ederse doktora söyle bir şey yapar
Kardii Busrademiir yoğurt yada ayran hafif mesela ama o bile durmuyor midemde su bile içsem çıkartıyorum bayram sonu kontrolüm o zaman sorucam bakalım
NBanu Fulyaber canım ben ilk kez 7 hastalıkken gittim o zaman bile çok zorlandık duymak için .6 haftalıkken biraz zor olabilir 😀🙈
azemannesi nisan annelerini gorunce 4 yil onceki gebeligim aklima geldi benimde o zmn son adet tarihim 18 temmuzdu😁 nisan 4 de de dogum yapmistim 🤗 rabbim sizede hayirlisiyla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin💕 4 sene once bu zamanlar 4-5 haftalik hamileydim simdi 27 haftalik gebeyim😍