Canım ovülasyon testi falan hikaye, ben ovülasyon testi yapıyordum uzun süredir, neyse ovilasyon testim yumurtlama sonra çatlama gördüğüm ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım hemde baya gğvenilir bir yerden almıştım Neyse Allah ne derse o olur ama sen çabalamalısın öyle hemen hamile kalınmıyor biliyorsun hemen ümitlendirme kendini, öncelikle fitoöstrojen içerikli beslenmeyi öğrenmelisin, vücudundaki östrojen seviyesi arttıkça yumurtlaman artacaktır araştır hangi yiyeceklerde var gğn içersinde az az onlardan tüket ve bol su tüketmelisin, ayrıca sürekli avokado yemeni tavsiye ediyorum, unutmaman gereken bir şey daha eşin ile ilişkiden sonra 1 saat bacaklarını havada tutabilirsin çünkü bazı erkeklerin spermi 35 dk da rahme ulaşır bazılarınki de 1 saate ancak bu senin rahim uzunluğuna kısalığına yapısına bağlı önlem amaçlı 1 saat tut sonra duş al bence neyse şu da var kadın vücudunda o spermler 40saatte bayatlıyor yani 2 günde 1 kes denemelisiniz demek bu da, başka ne tavsiye edebilirim, sıcak duş alma ilişkiden sonra ılık duş al ve hemen giyinip geri yatmalısın… Şimdilik önerim bunlar olur🙏🏻