Kubraa_g Mervehorata92 soru sordugumda tersleyerek cevap verdi. Cekim boyunca hic konusmadi. En son ensesi kalin amniyosentez yaptirmani oneririm deyip gitti. Esinizle gideceksenizde iceri almiyor. Sonra istanbulda capa tip fakultesinin profuna gittim dr Recep Has mukemmel bi doktor. Tek tek inceledi incelerken bile anlatti.
Krdlnkcr3 papatya_35 deneyimlerinizi buradan da paylaşır mısınız doktorla ilgili gitmek isteyen diğer arkadaşlara da bilgi olur hem 😇😇
papatya_35 Krdlnkcr3 Paylaşırım tabiiki hemen değil 15 20 gün sonra falan gideceğim ama gittiğim de yine yazarım 🙂
Mervehorata92 Krdlnkcr3 yaptırtmıyorlar kı canım hemen ağrı😁 ben bırde anı kalkar otururum yatarken donerım varya nasıl sancı agrı gırıyor o an dıyorum kendıme yavas dıye ama unutuyor ınsan senın kaç haftalık canım?
Mervehorata92 Krdlnkcr3 oy oy mınış karnın cıktıkca daha alısıyor ınsan benım daha yavaş yavaş cıkıyor 😊 hangı meyve oldu dıye bakıyorum hep cok guzel bır duygu
Mervehorata92 gokcemrkti memnun kaldınız mı pekı cenk beyden? Allah yardımcın olsun canım sağlıklı almayı nasıp etsın kucagına 😊
gokcemrkti Mervehorata92 Malesef çok ters bir adamdı, muayne boyunca konuşmadı insanı otomatik negatif etkiliyor. Bebeğim kendini göstermek istemedi, kalk zıpla dedi muayneden çıkardı yine gel dedi. Sonra gösterince devam etti pek memnun olamadım açıkçası 😒
Krdlnkcr3 Kubraa_g Recep has beyi bende duydum Türkiye’de en iyi 2 doktordan biriymiş fakat yer bulmak çok zormuş nasıl yer buldunuz
papatya_35 Kubraa_g AA eşi almıyor mu içeri 🥺 ne kadar saçma ya ben göreceğim babasının görmeye hakkı yok mu sanki
Mervehorata92 Kubraa_g gozum korktu sımdı ya 🙄 paranla rezıl olmak bu yanı resmen kımseyı yanına almamak ne demek yanı olur mu oyle sey
Kubraa_g Sevsin04 yil basindan once 3500 demisti ama guncel fiyati sormadim. Ama hatirlattigin iyi oldu yakinlarda gidecegim sorarim.
Krdlnkcr3 Mervehorata92 evet inşallah rabbim kucağımıza Almayıda nasip eder 😌🙏 Hanife hanımı ilk defa duydum ama forumda baya giden varmış benim gittiğim doktor yeni gelmiş Burgaz’a biraz genç bi doktor çok ilgili fakat yine de kafamda oturmayan birşeyler var. Medikente de dediğim gibi ilk bebeğimi Ahmet beyde kaybetmiştim o yüzden gitmek istemiyorum medikent biraz paragöz bi hastane gibi geliyor 😁 Hanife hanım gerçekten ilgiyse onu da bi deneyeyim
Kubraa_g Krdlnkcr3 evet gercekten mukemmel bir doktor esim whatsaptan cenk sayinin cektigi ultrason raporunu gonderdi kendisine hemen donus sagladi sekreteri yarin gelsin birde ben kontrol etmek isterim demis. Hemen gittik saolsun icimi rahatlatti. Kendisi genellikle riskli gebeliklere bakiyor. Detayli ultrasonu istanbulda cektirmek gibi sansiniz varsa kesinlikle tercih etmenizi oneririm. Muaynesi biraz pahali ama 🤔
Kubraa_g papatya_35 ben cok israr ettim ama almadi. Sekreteri bi gun onceden arayip soyluyo almiyoruz diye bilgi veriyor.
Kubraa_g Mervehorata92 isinde cok iyi bir doktor olabilir ama ben olumsuz bir durum yasadim herkesin ongorusu farkli olabilir tabi. Ama esimi almadi sekreteri bir gun onceden soylemisti cok uzulmustum😔
Mervehorata92 Krdlnkcr3 aynen canım bır git kendın gör en azından anlarsın senı de anlıyorum oyle bır durumda tabıkı ınsna oraya gıtmek ıstemez en ıyısı bır kere gıt gor 😊 canım fıkır edınırsın
Krdlnkcr3 Kubraa_g benim detaylı haftama daha var ama bende oraya gitmeyi düşünüyorum çünkü 2 arkadaşım gitti ve ikisinde çok memnun kaldı
papatya_35 Kubraa_g Ne kadar saçma birde o kadar para alıyorlar. Özele gitmemin bir sebebi de eşiminde içeri girebiliyor olması eşim girmedikten sonra napayım ben özeli 😅