Mervehorata92 Krdlnkcr3 dortlu ultrason yapıyor mu canım o? Kadın doğuma mı alacagız randevu yoksa farklı bolum mu?
Krdlnkcr3 Mervehorata92 kadın doğum bölümünde perınatolog diye geçiyor. Ben düşük yaptığımda hastanede ilgilenmişti benimle daha sonrada oraya gittim bi kaç kere ama bir arkadaşımı detaylı ultrason için Ahmet bey oraya yönlendirmiş. Bence hastaneyi arayıp bi sormalısın
Krdlnkcr3 Kubraa_g benim detaylı haftama daha var ama bende oraya gitmeyi düşünüyorum çünkü 2 arkadaşım gitti ve ikisinde çok memnun kaldı
Mervehorata92 Krdlnkcr3 dırek arayıp perınatoloji bolumune alabiliyorsam ıyı olur canım oraya gıderım o zaman 😊 yoksa kadın dogum mu yonlendırıyor acaba? 🤔
papatya_35 Kubraa_g Ne kadar saçma birde o kadar para alıyorlar. Özele gitmemin bir sebebi de eşiminde içeri girebiliyor olması eşim girmedikten sonra napayım ben özeli 😅
Kubraa_g Mervehorata92 isinde cok iyi bir doktor olabilir ama ben olumsuz bir durum yasadim herkesin ongorusu farkli olabilir tabi. Ama esimi almadi sekreteri bir gun onceden soylemisti cok uzulmustum😔
Mervehorata92 Kubraa_g öyle cok kotu ama ne anlamı kalıyor ınsan o heyecanı paylaşmk ıstıyor daha detaylı goruntu ben gene vıdeo fln cekerı dıye dusundum
Kubraa_g Krdlnkcr3 evet ben memnunum ilgili her konuda istedigin zaman whatsaptanda cevap veriyor. Saglik ocaginda yapilan testlerin sonucunu kendisine atiyorum ben genelde bakip cevap veriyor. Kontrol sureleride olmasi gerektigi gibi.
Kubraa_g Krdlnkcr3 cok sukur 🤲🏼 ben tarama testleri yerine fetal dna testi yaptirmistim. Saolsun dr. Recep has detaylica herseye bakti bir skinti gormedigini soyledi. Bende Rabbime sigindim. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz🤲🏼
Mrvkyra papatya_35 ben trakya üniversitesinde cihan inan a gittim doktorum ona yönlendirdi ve 240 TL muayene ücreti ödedim ve çok ilgili Bi doktordu bebeğim kalbini ve ellerini göstermedi uyuyordu yarım saat yürüttü çikolata yedirdi tekrar baktı
Mervehorata92 Mrvkyra canım sen dırek dortlu ultrason ıcın mı aldın randevu? Soruyorum canım yakında bende gideceğim bılgı olsun yoksa onceden mı gıtmen gerekıyoe bır kere kontrol sonra mı gun verıyır ultrason ıcın 4lu
papatya_35 Mrvkyra Randevu hemen bulabildiniz mi üniversite hastanesi ya yoğunluk falan çok oluyor mudur acaba su an şu an için değil ama şubatın 4üne randevu almak istiyorum
Mrvkyra Krdlnkcr3 gittiğimde beni de terslemişti ben 9 haftalıktım ona gittiğimde doğururken gelseydin neden şimdi dedi
Krdlnkcr3 Mrvkyra ayyy yok artık 😂 şaka gibi bi doktormuş böyle olunca işte ben alınırım kırılırım biraz hassas bi insanım zaten o zaman ben eliyorum seçeneklerden 😁
gokcemrkti Mervehorata92 Malesef çok ters bir adamdı, muayne boyunca konuşmadı insanı otomatik negatif etkiliyor. Bebeğim kendini göstermek istemedi, kalk zıpla dedi muayneden çıkardı yine gel dedi. Sonra gösterince devam etti pek memnun olamadım açıkçası 😒
Mervehorata92 gokcemrkti soğudum valla başka doktor araştırmasına başladım sağolun en azından sızın sayenızde bılgı edınıyoruz
Gmzeucr papatya_35 200 liraya yaptırdım hatta burda gördüm ücretleri banada çok az gelmişti ama 200 yaptırdım ayrıntılıyı zaten pek farklı bişi yapmadı zatece biraz dha detaylı baktı çok şükür bi sorun yoktu
papatya_35 Gmzeucr bende yarın arayıp mutlaka bilgi alacağım hatta randevu bile alabilirim birde üniversite deki Cihan beydi sanırım onunla da görüşeceğim bi ama benim için yakın olması çok daha iyi olacak gibi. Size de çok çok teşekkür ederim 🥰
Mrvkyra Krdlnkcr3 bencede elemelisin kalp atışını dinletti eşim ilk kez duyuyoruz hocam anlayamadan kapattınız dedi napçak sın duyup daha çok geleceksiniz demişti ve açmamıştı tekrar çok üzülmüştük
Ceyda94 papatya_35 evet canim maliyetli biraz. Bende burgaza yeni tasindigim icin zor oluyor doktorlari secmek, tavsiye üzerine gittik. Tabi Lüleburgazdan 40 dk lik bir mesafe, sizinkisi daha farkli tabi.
Kubraa_g Krdlnkcr3 ankarada intergen diye bir labaratuarsi babyseq diye geciyor adi hanife hanim yonlendirmisti. Kanimi kendisi aldi.