Cansupolen PrensesFiona himm tamam canım çok sağol bı görüşcem orayla . Allah’ın izniyle bende orda yaparım inşallah doğumu çok sağol yine aklıma birşey takılırsa sorarım ☺️🙏🏻
burakveannesi 250817MK hayır ben başka şehirdeydim ailemin yanına geldim son 1.5 ay kala geldim sadece dogum fiyatı anlaştım son aylarda dogum paketi almak mantıksız ama ben burda değildim malesef başta olsaydı alırdım
Mavisogretmen burakveannesi bende başka şehirdeyim doğuma Ankara’ya ailemin yanına gideceğim de peki doğum ücretinin içinde odası süslemesi fotoğrafı vs var mi sadece doğum mu ? Odası falan
Carriebradshow Cansupolen fiyatı uygun değil ama Memorial çok iyi. Doğum paketi aldım ben. Doktorumda çook iyi hastanede.
Betulicipek27 Etimesgut- a life hastanesine gidiyorum bende paket almıştım 6500 e doktormndan çok memnunum ebru biberoğlu 🤍
YeniAnneee06 Betulicipek27 merhaba ebru hoca doğum zamanı test pozitif çıksa bile doğumu gerçekleştiriyormu bilginiz var mı
Babysharkk burakveannesi merhaba, bu polis indirimi yapan hastane neresi acaba? Doğum paketi ne kadar?
Nhl_hff Nazlimom sadece doğum ücreti mi yoksa paket olarak mı 7700? Paket ücretiyse sadece doğum ne kadar biliyor musunuz?
Nazlimom Nhl_hff paket aldık biz 6.200 dü şimdi 7.700 olmuş sadece doğum bilmiorm ararsanız bilgi verirler