Cansupolen 32 +1 deyiz ama hala doğum için karar veremiyorum . Yardımcı olurmusunuz uygun fiyatlı ve güvenilir hastane ler var mı Ankara da
PrensesFiona Cansupolen Sincan Lokman hekim hastanesi ben 6500 e paket yaptırdım. Tek doğum fiyatı o zaman 3500 dü ama şimdi artmıştır tabi. Hastaneden memnunum doktorum Prof dr. İbrahim Alanbay.
Meryemtolga Cansupolen Medikalpark dogum paketi aldim 8500 tl. Bi tanidigim sormus yil basindan sonra feci zam gelmis. 16 bin dedi ama Hangi doktor bilmiyorum.
Nhl_hff Nazlimom sadece doğum ücreti mi yoksa paket olarak mı 7700? Paket ücretiyse sadece doğum ne kadar biliyor musunuz?
Cansupolen PrensesFiona Siz kaçıncı haftadasiniz . Araştırdım İbrahim beyi de bı turlu emin olamadım . Keşke paket alsaymisim pişman oldum bende . Şimdi de arıyorum Sincan lokman hekim 5800 dediler sadece doğuma .
Cansupolen Nazlimom memnun musunuz doktorunuzdan bende arayıp bir fiyat alırım . Kaçıncı haftadasiniz
mercimeginannesiiii Boniboncuk ne zaman fiyat aldınız acaba ben iki hafa kadar önce 10 bin fiyat almıştım şoklardayım 🥶
Cansupolen PrensesFiona çok soru sordum sizede ama nst ye girmeye basladiniz mi. Kaç TL nst ucreti aliyorlar
PrensesFiona Cansupolen olsun canım aklına ne takılıyorsa sor tabi. 32 de başladım. Nst doğum paketinin içine dahil olduğu için ekstra bir ücret vermedim.
Cansupolen PrensesFiona himm tamam canım çok sağol bı görüşcem orayla . Allah’ın izniyle bende orda yaparım inşallah doğumu çok sağol yine aklıma birşey takılırsa sorarım ☺️🙏🏻