nsaglr_ YeniAnneee06 ben vazgectim tam bir para tuzagı gorusmeye gittigimizde ortaya cıktı basladıysanız bilemem ama ben baslamadan bitirdim cok sacma
Fabulousmom burakveannesi bir avazda kucağınıza alın sağ Salim inşallah🤲🏽 33+5 oluyoruz 12den sonra erken doğum riskiyle bekliyoruz biz de her an herşey olabilir
Meryemtolga Nehir-Poyraz 5-6 tane kadın dogum doktoru var. Hepsinin muayene ucreti dogum paketi farkli.
YeniAnneee06 nsaglr_ bana saçma gelen birşey olmadi doktorum çok iyi bütün tahlilerim tarama testlerm ücretsiz bebek doğunca da ilk testleri ücretsiz şu kovid zamanı devlet hastanesine gitmek istemedim devletten suriyelerden sıra gelmiyor zaten
Babysharkk burakveannesi merhaba, bu polis indirimi yapan hastane neresi acaba? Doğum paketi ne kadar?
Carriebradshow Berilko merhaba. Benim doktorum Kudret Erkenekli. Dünya tatlısı bir kadın. İyiki bu süreci onunla geçiriyorum 🥰 siz memnun musunuz doktorunuzdan.
nsaglr_ burakveannesi ne için 7 bin tl odedin o zaman ben dogum paketi alacaktım 7 bin dediler konusmaya gittigimizde ise 10 bin lira kadar bi para cıkardılar o yüzden söyledim
burakveannesi nsaglr_ ben 7 bin TL ödemedm daha dogumda yapmadım Aralık ayında 5 bine anlaştım sadece dogum içinde fiyatlar değiştiği için sadece dogum 7 bin olmuş paket 10 bin olmuş öyle duydum ben aralıkta anlastım