Zeyneb12 Aminn canim sagol aynen oyle Rabbim isteyen herkese yasatsin İnsAllah 🤲
Kaygi, Endişe
Hayal-123 ahh hemen basliyorum okumaya Allah razi olsun🤲
Mucizem_211 Haklisin ayni seyleri bende düşünüyorum ama bazen bos animiza geliyor istr pes etme şansimiz yok Allah sana da buyuk sabir versin kayiplarin icin saglikla sihhatle bebegini kucagna almayi nasip etsin İnsAllah🤲
595959 Agziniza saglik farkındayim bebegimide kötü etkiliyorum aksi sadece ona zarar veriyor… Böyle dusunmek gerekiyor guzel dusunelim ki guzel olsun Allah razi olsun 🤲😊
Mucizemiizz Allah razı olsun canım benim inşallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız Allah büyüktür 😇
Mucizemiizz baktn kotu birbolau veya baktn kotu baslik var ne oku ne de bak insan etkileniyor hep guzel seyleri oku ve incele ve cocugun Allaha emnt onu ondan baska kim koruyablir dua et Allahim sna emnt koru insallah bana bagisla diye ck dua et Allahim insallah saglikla dogmasni nasip etsn ❤️
Mucizemiizz herşey Allah’tan hiç aklınıza kötü birşey getirmeyin. Olacak olan olur napalim. Bizim elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz başka çaremiz yok. O yüzden Allah a bırakın derim
Mucizemiizz benim de ilk bebeğim tüp bebekti.ikincisi de sürpriz oldu aşımı olmuştum o zaman Hamileymişim hiç beklmediğim için şaşırmıştım doktora gittim kalp atışı duymaya neyse duyduk gayet iyi o ara aşı olduğumu söledim doktpr kürtaj falan önerdi bi düny saçmaladı nasıl üzüldüm kalp atışını yeni duydum aldıramam falan dedim ısrar etti biraz bende çıktım ağla ağla helak oldum hala yamarım o salak doktora gittiğime. Şuan 29.haftaya girdim çok şükür hiçbir sıkıntısı yok hareket ediyor uultrasonda gayet eli kolu herşeyi var demem o ki kendinizi sıkmayın üzmeyin o doktprdan sonra başka doktora gidene kdar 3 haftam zehir oldu üzülmeyin güzel düşünün dua edin herşey olavağına varıyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almyı nasip etsin inşallah
Mucizemiizz çok istediğin olmaz olsa hayırlı olmaz bişeyi çok isteme vs gibi şeyler çocukluğumuzda bilinç altımıza yerleşmiş olan şeyler iyi şeyler bozulacak her mutluluğum arkasında üzüntü olur çok gülme ağlarsın bunlarla büyüdük şimdi tabiki en güzel duygularımızda böyle endişeler hissedeceğiz çok normal ve doktorlarında etkisi var bizi hep bir strese sokuyorlar ama artık böyle cümleleri hayatımızdan çıkartarak yola devam etmeliyiz bebeğim gayette sağlıklı olacak diyerek ne olursa olsun çok mutlu bir hamilelik geçireceğim diyerek devam etmeliyiz Lütfen siz de kendinizi bunlara biraz alıştırın ben de de kromozomla ilgili risk çıktı tabiki hala endişelerim var ama içten içe testlerin %100 doğru olmadığını yanılabileek olduklarını düşünerek sağlıkla kucağıma bebeğimi almayı hayal ediyorum her ne olursa olsun allahtan diyerek 💙
Patito__ @Kacan @FadJobe87 @EsengulC @nmtock41 Kizlar hepinizden Allah razi olsun icime su serptiniz baskasina gayet guzel teselli veriyorum ama kendime gelince şak kaliyorum ama bunlari ayni sureclerden gecen birilerinden duymak cok iyi geldi Rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimza almayi nasip etsin İnsAllah hakkinizi helal edin 🤲😊
Mucizemiizz birde felak nas surelerini bir kere besmeleyi de 19 kere yazmanın faydasını okumuştum bilginiz olsun
Zeyneb12 Allah razı olsun her gun okuyorum
Mucizemiizz 18 hafta cnm
ArslanAlininAnnesi Allah tamamina erdirsin İnsAllah😌🤲
Boşuna kaygılanıp en güzel en keyifli günlerini zehir ediyosun.. ona bakarsan ihtimaller hep var.. her an araba çarpabilir diye sokağa çıkmamazlık yapıyo muyuz ? Ama bu ihtimal hep var dimi.. böyle düşün.. allah a emanet et dua et gerisini düşünme.. kaderinde ne varsa onu yaşıcaksın.. Allah sana anne olmayı nasip etmiş içine bi can vermiş sükret tadını cıkar.. kafanıda böyle seylerle yorma..
Elfela öyle tabi haklisin Allah razi olsun