Elif0791 Elifyilmaz mesela akdeniz şifadaki doktorum olmadıgında tugrul kaplana gidiyorum ikiside başarılı
Elifyilmaz Elif0791 ben kepez devlet hastanesine cok yakin oturuyorum ama devlete gitmek istemiyorum cok bekliyor insan gunun yarisi orda geciyor nerdeyse
Elif0791 Elifyilmaz randevu al canım ben genelde 9 da gidiyorum 10.30 u geçmeden muayene olup çıkıyorum doktor o saatte geliyor randevulu hastaların çogu gelmiyor sıra hemen geliyor canım
Elifyilmaz Elif0791 bakalim bayramdan sonra gidicem hemen belki giderim canim onerin icin tesekkur ederim
Elif0791 Elifyilmaz rica ederim canım 27 agustos pazartesi kepez devlete gelirsen karşılasırızda belki 😊 ben orada olacagım 9 da
ipekbdk valla bnde kepez devlete gidiyorm ali pota cok iyi bi doktor ama hastane cok donanimli degil yenidogan yogun bakim unitesi yok mesela bisey oldugunda direk egitim arastirmaya sevk ediyolar
Gubse82 Elifyilmaz açık ara kesinlikle 0 doktoruluk egosu 30.yıllık tecrübe ve insanlığı ile op.dr figen demir...
Ceren0734 Bakıyorumda bende medikal parka gidiyorum ve aynı sorunları yaşıyorum hayret bişey bende değiştiriyim bari
Melhaercan SuheylaCem onun muayene üzreti çok fazlaydı sanırım ben bi aradım kendisiyle görüştüm ücreti sordum 250 demişti 😲
Gubse82 glsmkll 350 tl ayda iki kere çağırıyor bir veriyor bit vermiyosunuz aylık ücret yani.. son 10 gün hergün nts muanr oldum ameliyattı olucağım için öfeme yapmadın
Tosbik Valla medstar hastanesini (topçular) kesinlikle tavsiye ederim. Bütün kadin doğumculari iyi, güler yüzlü, ilgililer.. bnde hamileligimin başından bu yana oraya gdyrum. Dr. Ünal YİRMİBEŞ.
glsmkll NedretDemirayErdem bende inanin cok arsrirdim ayhan bey doktorum bu gittigimde hic menun kalmadım bi sıkıntı yok herşey normal diyor 5 dk da muayeneyi bitiriyor ultrason 3 dk falan anca bakıyor sıkıntı olmaması ilgilnememsi anlamına gelmez zaten riskli bi gebelik olsa hastanede uğraşmam
NedretDemirayErdem glsmkll eşi mine hanım dimi ben suda doğum yaptıkları için bi denemek istemiştim mine hanımı bir de derya aksu var onu çok övüyorlar onu denemek istedim bir de tuğçe çimen arslanı övüyorlar ofm de 😊kafam çok karışık anlayacığınız
glsmkll NedretDemirayErdem evet mine hanim çok yoğun randevu almak zor ona ben dha çok ilgilenir diye ayna beye almıştım ama ole olmadı onun muayenesi nasıl bilmiyorum ama
Elifyilmaz NedretDemirayErdem tugce hanim ofm ye mi gecti medstardaydi ama simdi randevu sitesine baktim ismi yok ama super bi doktor tugce cimen arslan
SadunJanBalan NedretDemirayErdem derya aksuyu bende duydum övgüyle ama bilmiyorum . Mine ve ayhan çifti için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
NedretDemirayErdem Böyle bir konu başlığı açmanız çok iyi olmuş herkes tecrübelerini yazarsa kendimi adıma çok sevinirim suan gittiğim doktorda ben de emin olamıyorum çünkü ve henüz çok başındayım hamileliğin bi doktorla devam etmek istiyorum