glsmkll NedretDemirayErdem evet mine hanim çok yoğun randevu almak zor ona ben dha çok ilgilenir diye ayna beye almıştım ama ole olmadı onun muayenesi nasıl bilmiyorum ama
Elifyilmaz NedretDemirayErdem tugce hanim ofm ye mi gecti medstardaydi ama simdi randevu sitesine baktim ismi yok ama super bi doktor tugce cimen arslan
NedretDemirayErdem Elifyilmaz evet ofm ye geçmiş sanem hanım ın kardeşiymiş herkes öyle söylüyor çok ilgiliymiş kendisi
Elifyilmaz Kizlar medstarda ucret nekadar sigorta yok bizde muayene ucreti ve dogum nekadar bilginiz varmi
Bannesi Elifyilmaz Cnm Tuğçe Çimen benimde drumdu yalnız o ofmye geçti yaklaşık 5 yada 6 ay oldu ben onun ablası Sanem Çimen ile dvm ettim kontrollerime ve doğumumu da o yaptırdı. Şiddetle tavsiye ederim. Sigortalı muayene ücretleri 90 tl idi en son
Sezen07 Ben bayram nedeniyle memorial gülbin desticiye aldım antalyada ilk muanen başka kimseden bulamadım pazartesiye nasıl bilen var mı timur beye alacaktım o hastanede iyi demişlerdi burda
SadunJanBalan NedretDemirayErdem derya aksuyu bende duydum övgüyle ama bilmiyorum . Mine ve ayhan çifti için aynı şeyi söyleyemiyeceğim
Cerenayben Kesinlikle menorial timur bey mukemmel bir doktor .muayene sureleri cok uzun herseyi tum detaylariyla anlatiyor bilgisi de cok iyi
OznurOzel Elifyilmaz normal fiyatlarını tam olarak bilmiyorum benim iş yerimden dolayı özel indirimim vardi 😊
Melhaercan SuheylaCem onun muayene üzreti çok fazlaydı sanırım ben bi aradım kendisiyle görüştüm ücreti sordum 250 demişti 😲
Miss Melhaercan bende ona gidiyorum şuan izinde bayramdan sonra gidicem yine canım☺️o izindeyken testlerim vardı alp beye gitmiştim o da çok iyi ilgili özenli bi doktormus
BetlHakanGngr Ya hiç Vitali hastenesinde sezaryan olan yok mu veya tanıdığı olan fiyat bilen var mı acaba
BetlHakanGngr Ben de Vitali de korAy dumana gidiyorum çok iyi bir doktor tatlı sevimli her şeyi sen sormadan söylüyor yarım saat kırık dakika ilgileniyor muayenesi 75 tl
BernaAtay BetlHakanGngr bende m. Taner kılıç gidiyorum çok sakin ve güven veric bir doktor çok kalabalık randevu saatınde giremesemde beklıyorum 😊
Melisa07 Arkadaşlar Antalya'ya bir yıl oldu yerleşeli nitekim 5 aylık evliyken Hamileliğim başladı şuan 30. Haftamdayım. Ve burda kendi araştırmalarım çabalarımla doktor araştırdım. 4 doktor gezdim. Bi şekilde kimisi para meraklısı çıktı takibimi asla yapmadı, kimisi umursamaz çıktı , kimisi akademik olarak yetersizdi derken Medstar Topçularda Sanem Çimen'e başladım. Belki çok Güleryüzlü değil ama işinde çok başarılı bir hekim . Geçmiş doğumlarını araştırdım benim de ilk bebeğim. Tavsiye ederim. İçinizi gıdıklayan bir şey olduğunda hemen bırakın bence . Ayrıca doktor seçimiyle de bitmiyor iş gideceğiniz hastanede yenidoğan bakım ünitesi var mı buna çok dikkat edin. Ayrıca ebe kadrosu nasıl bunu araştırın. Herkese kolay gelsin😘
glsmkll Melisa07 sanem hanımın ebe kadrsou nasıl oeki bende medivaloarki yeni doğan yoğun bakim ünitesi icicn düşünmüştüm yada memorial ama sanem hanımın adını çok duyuyorum normal muayene ücreti nedir sanem hanımın
NedretDemirayErdem Melisa07 ben de sanem hanıma gidiyorum daha tam emin olamadım çok yeni hamileyim hep bi heycanla gidiyorum bişi anlamadan çıkıyorum 😊ebe kadrosunu araştırdınız mı acaba sanem hanımın