B1983 Zehra3868 ben iade etmistim kutusunu istemediler hemende hesabıma geçti ama sunuda düşünün zam gelmesin hemen alın
Hasretbzk Zehra3868 Merhabalar, bu çek kredi kartı ile alışverişlerde de geçerli mi yoksa sadece nakit alışverişte mi oluyor bir bilginiz var mı? ben göremedim de cumartesi günü kartla araba alacağız inşallah 2500 ₺ civarında faydalanabilir miyim acaba
Serapcemre Zehra3868 sanmıyorm sonucta bakmak ıcın poşetleri cıkardınız ben ateş ölçerin kutusunu attydım gene aldılar
Asyaveannesi36 Zehra3868 iade edin daha önce benim başıma böyle bir durum geldi iade ettim yok felan dediler ilk sonra kimseyi mağdur edemezsiniz felan dedim ürün aldım 3 gün sonra yarı fiyatına düştü bende iade edip tekrar aldım arada ki fiyat farkına da bez aldım
Zehra3868 Asyaveannesi36 çok iyi yapmışsınız şimdi bende direk söyleyip bu kampanyadan yararlanmak istiyorum diyeyim diyorum bu sefer de kabul etmezlerse iyice alamam diye korkuyorum o yüzden direk iade edip aileme aldırayım diyorum
Zehra3868 Asyaveannesi36 siz ama indirime girdiği için iade etmek istediğinizi söylediniz öyle mi kabul etmediler başta
Cagla47 Kızlar ben bakıyorum bu kampanyayı göremiyorum 250 TL ye 50 TL diyor. Fiyat arttıkça hediye çeki de mi artıyor acaba