Tanemveannesi_ busragunergan anladım ben halen hissetmedim o zmn 🥲 hissetsem anlardım teşekkür ederim ☺️🧡
Eminedmr Tanemveannesi_ bende 80 kiloyla hamile kaldım şuan 86 kiloyum öncedende göbeğim vardı ama hissediyorum
Eminedmr Tanemveannesi_ hissedersin Allah’ın izniyle ilkini ben gazın içerde patladı sanmıştım anlam veremiyorum insan sonra sonra anliyosun bebek olduğunu
Duygu_12 Tanemveannesi_ kiloyla hiç alakasi yok canım herkesin farkli ilk gebelik de 16 haftada hissettim şimdi 19 haftada
pinarpi Hafta doktor kontrolünde hala hareketlerini hissedemiyorum normal mi diye sormuştum. Doktorum normal olduğunu hissedebilmem için en az 300 gr ağırlığa ulaşması gerektiğini ve 2 hafta içinde hissetmeye başlayabileceğimi söylemişti. Üstünden 3 hafta geçti hala hissetmiyordum bende artık endişelenmeye başladım hatta akşam eşime doktor 2 hafta dedi 3 hafta geçti hala bir şey yok dedim. Aynı gece sabaha karşı içimde pır pır bir his 😍 yani net bir şekilde tam 22. Haftada hissettim öyle batma filan değil direk içimde kıpırdayan bir şey. O zamandan beri de kıpır kıpır maşallah 🥰 Annenin ve bebeğin durumuna bağlı olarak 24. Haftaya kadar yolu varmış canım sende moralini bozma. Bebeğinle iletişimde ol, sırt üstü uzanıp karnına hafif hafif masaj yap onunla konuş karşılığını verecektir 😊 @Tanemveannesi_
Tanemveannesi_ pinarpi yaaa çok teşekkür ederim ben bundan 5 gün önce kontrolde kaç Gr diye sordum doktorumuz 190 dedi belki de bizimle iletişime geçmesine az kalmıştır 🥰 sürekli elim gobusumde eşimde acaba hissedermyim diye elini koyuyor sürekli bı gün tepki vericek 🌼❤️🥰 teşekkür ederim ☺️
Berrakberfu Tanemveannesi_ valla ben 15+2 haftaligim ev icin kucuk el dopleri aldim onda bile bulamyorm kalp atisini😂biraz gobeklyim 68 le hamile kaldim suan 74um ama bulamyorum cocugumu🙃
Runades Berrakberfu Berrakberfu Merhabalar doktorlar el dopleri icin tehlikeli diyorlar el dopleri kullandığınızdan doktorunuzun bilgisi var mi?
Merve_0438 Berrakberfu 15. Haftada sağlık ocağındaki ebeler anca buluyor sen iki üç haftaya anca bulursun bebisi
Newmom49 İlk gebeliğim 18. Haftada uzanmışken çok net hissettim sonrasında zaten bildiğiniz halay çekiyo içerde 19+5 oldum
Zeynepplt_44 20 ci haftada ama ondan sonra daha hiç oynamadı bugun 21 ci haftada yım bir sorun olabilir mi
Arzuburak 19 haftamdayım ara ara baloncuk patlıyor gibi kayma gibi bir tarafa doğru geliyor ikinci gebeliğim daha bir haftadır yeni yeni hissediyorum öncesinde kelebek gibi çok az az hissettim net 19 haftamda çok güzel birşey 🥲🥲🥲
Bahar-14 gizzzy35 Ya bende 22+4 üm ama hala hissetmedim,ara ara bir hareketlilik hissediyorum ama net olarak algılayamıyorum.Sende de böyle mi olmuştu.
gizzzy35 Bahar-14 Benim o haftalarda tamamen kesilmişti 😌 Ağlaya ağlaya doktora gittiğimi biliyorum 😂
Bahar-14 gizzzy35 doktorum bana plesanta rahmin ön duvarında o yüzden hareketleri geç hissedersin demişti.