sedaozdemirr 17 haftalığım,bir iki kere seğirdi hissettim🥰 Bir de içerden iğne batması gıbı oluyor boyle,o da hareket mı acaba,napıyor🥰
Bahar-14 gizzzy35 doktorum bana plesanta rahmin ön duvarında o yüzden hareketleri geç hissedersin demişti.
minikayak2-6 busragunergan 15lerde hissetmeye başlamıştım göz seyrimesi gibi pıt pıt 🥰 Sonra o pıtlar yerine küt küt vurmalara bırakıyor ☺️
Burcusenkoc busragunergan 16+4 hissetim ama sonra bir süre yine az hissediliyor 24den sonra tekmeler 😅😂
zeynonunannesiiii busragunergan karnımın sağ tarafı bazı hareketlerim sonucu aşırı kasılıyor geriliyor bebeğin hareketleri sonucu mu acaba ilk bebeğim bilmiyorum pek fazla
ilknurrerdemm Tanemveannesi_ 22 haftalık olduk ikizlerim var hala hissetmiyorum kilomdan kaynaklı olabilirmiş :) çok şükür bebekler sağlıklı
Tanemveannesi_ ilknurrerdemm sanırım bende bu yüzden hissetmiyorum 🥰 neyse 21. Haftada hem gobusumuz buyuycek hemde daha rahat hisseddicez artık Allahım sağlık sıhhat versin ❤️
Oznurrf busragunergan 16+3 benimde o zamandan beri dir ara ara hissediyorum dün ilk defa tekme gibi hissettim 19 dan selamlar 🥰
Rceyda busragunergan kızımı 17 oğlumu 16 haftalıkkrn hssettim pıt pıt. Sonra şiddetlendi uzadı. 25 haftadan sonra hc durmadı oğlum çok net gözüküyordu dısardan. Değişik bi his🥰
gamzeli27 busragunergan 14+2 deyim az önce su balonu tarzında bişey hissettim sol tarafımda acaba bebiş midir bilemedim. Maşallah bizim bebiş çok hareketli ilk gebeliğim yanlışta hissetmiş olabilirim ama sanki doğru gibi de çünkü daha önce böyle bişey hiç yaşamadım🥰
Edaeren gamzeli27 bende 14+3 deyim 3. gebeliğim dünden beri hafif bi p Mrvnehir208 Bende 14 +3 deyim bende dünden beri hissediyorum dediğin gibi 3. gebelik olunca daha bi iyi hissediyo insan😊
Smyye1B busragunergan İlk gebeliğim çok emin olamıyorum bende karnımın içi acıyor gibi sanki kimi bebek hareketidir diyor kimi rahim büyüdüğü için acıyordur diyor. Karın acısı gibi bişey mi 😇 Ara ara oluyor
Kvrckmom Ben 19 da hissettim. Ama sonrasında 3 4 gün hiç hissetmeyince o olmadığını düşündüm ama artık o hissettiğim şeyin aynısını hissettiğim için o hareketin bebek olduğunu anladım. Şimdi özellikle aşağı taraflarda ve solda daha çok pir pır kelebek gibi hissediyorum çok güzel bir duygu 💜
Galadriell busragunergan Benim ilk gebeliğim bende 15+4 te balık kayması gibi bir şey hissettim, ve bir hafta ses seda çıkmadı🙈 ama sonrası baya hareketli, şimdi otururken pıt pıt ner vurduğunu hissediyorum🥰 tabi ki bünyeyle alakalı bazıları erken bazıları daha geç hissedebiliyor.